.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Help

Help

Здравейте на 15год съм и най-добрия ми приятел е момче. До скоро той имаше приятелка която много харесваше, дори обичаше, но явно тя не го харесваше толкова, и преди 1 седмица го заряза. А дори нямаше основателна причина.След това той много се промени. Винаги е отчаян чак аз започвам да се отчайвам....не знам какво да правя. Не съм запозната с мъжката депресия и сега ми и много трудно не знам как да се държа с него. Днес дори заговори за самоубиване...Моля ви помогнете ми.

Минала е само една седмица, има нужда от повече време явно. Ти нищо не можеш да направиш, освен да си до него, когато има нужда.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    мхм, не го съжалявай или нещо друго. Просто бъди до него- това е достатъчно.

Така е, но много се притеснявам особено след глупостите за самоубиване защото го познавам много е силен но това момиче го промени и може да направи някоя глупост...

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Заший му 2 шамара - 1 от теб и 1 от мен Говори му някакви работи за това как самоубийството е малодушие, как не е постЪпка на истински мЪж, как би наранил хората, които обича и как ако си отиде от живота им, те биха страдали както страда той за приятелката си. Кажи му, че ако сега сложи край на живота си никога няма да разбере дали след време няма да срещне по-голямо щастие.
    И просто му дай време. БЪди до него, както то казаха по-горе, разговаряйте повече, пази го да не направи някоя глупост. Времето лекува, ще му мине. Ако се утрепе, значи е идиот.

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Заший му 2 шамара - 1 от теб и 1 от мен
    Нека са 3... Лапешки истории на 15-16 години не се получило с "любовта на живота му" и вече ще се самоубива.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Бъди с него, в момента има нужда от опора до себе си, особено когато е давал душата си (явно) за тази връзка.
    Иначе поговори с него по темата и за самоубийствата, и като цяло. Покажи му, че може да се забавлява и без нея, че не е дошъл края на света. Разходете се. И така.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    бъди до него, изслушвай го.. не го успокоявай и най-вече - не се чуди, как да се държиш - дръж се като себе си.
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Бъди до него и му давай кураж,това ще е достатъчно.Като негова приятелка,няма какво повече да направиш.Всеки е минавал и минава през така наречената "любовна мъка".
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Дай му малко време,нормално е,момчетата също го преживяват тежко понякога.Ще му мине

Голям фен Аватара на s40t4
    В такъв случей се прави едно нещо, а то е да го накараш да не мисли за нея, тоест накарай го да излезете да се забавлява, ако трябва го запознай с твой приятелки. Не го оставай сам самичък,че депресията е много лошо нещо, а и от самите мисли не се знае какво ще си науми да направи.

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Филми ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си