.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Бръсненето и пъпките след това

Винаги, когато си бръсна мустака или бакенбардите, ги бръсна без пяна, без нищо... и не ми излизат никакви пъпки след това, но като си бръсна пениса, ми излизат. Какво по-точно да използвам, за да не ми излизат?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Нокторезачка.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Напръскай го с дезодорант като го избръснеш.
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Нокторезачка.
    Аз тва ползвам вместо самобръсначка

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Аз тва ползвам вместо самобръсначка
    Правилно!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Взимай от бръсначките за еднократна употреба по цял пакет и хвърляй след ползване. По левче на месец да ти излиза.
    Малоумно е да го казвам, но и бельото всеки ден трябва да се сменя. Бръсни по посока на растежа, под душа, след като си се изкъпал. Ако не ползваш душ гел - започни. Какъвто и да е, стига да е хидратиращ. И най-важното - не натискай с бръсначката. Ако не реже с просто приплъзване, направо в кошчето.
    Кремовете също са кофти вариант. Вземи си гел за бръснете. И той да е хидратиращ по възможност. Без менти и прочие глупости.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Взимай от бръсначките за еднократна употреба по цял пакет и хвърляй след ползване. По левче на месец да ти излиза.
    Малоумно е да го казвам, но и бельото всеки ден трябва да се сменя. Бръсни по посока на растежа, под душа, след като си се изкъпал. Ако не ползваш душ гел - започни. Какъвто и да е, стига да е хидратиращ. И най-важното - не натискай с бръсначката. Ако не реже с просто приплъзване, направо в кошчето.
    Кремовете също са кофти вариант. Вземи си гел за бръснете. И той да е хидратиращ по възможност. Без менти и прочие глупости.
    Благодаря за изчерпателния отговор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си