- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
Изпитвам чувства към едно момиче от доста време с времето от приятелките и разбрах ,че и тя към мене обаче е много срамежливаЗапочнах чисто приятелски да си пиша с нея така и така още от първия ден да не и изтопоря "харесвам те'
и се стига до среща сега въпроса ми е знам как да постъпя , как да се държа обаче смятате ли ,че ще е добре да и подаря нещо мъничко и какво да бъде то това се питам ?
П.П Аз съм на 16 тя също ...
По принцип жеста би я зарадвал - примерно някакво цветенце. Иначе дали да й вземеш или не, си е твой избор.
Бъди себе си. И това е. Пък няма за какво да се притесняваш, щом знаеш, че тя те харесва. Просто покажи истинската си същност и я накарай да се отпусне, и всичко ще бъде наред.
Просто и плати сметката, не я оставяй тя да прави това. Винаги прави добро впечатление. А ако искаш да и купиш нещо, колкото и клиширано да е, някое цвете не е лоша идея, като за първа среща
Точно и аз това смятам някое цвете![]()
И разбира се ,че сметката аз ще я платя бе човек смятам ,че това е най-голямата простотия да оставиш момичето да ти плаща сметкатавъпреки ,че съм го правил на майтап
96?!?! Пусни се по течението и действай бре човек...
Ние тука 1000 неща можем да ти кажем кво да правиш, а ако ти кажем да се метнеш от 5 тия етаж ще го направиш ли?
Немаш ли акъл,нема да ти върже... бъди себе си и тва е. не е трудно
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Купи и една роза,плати и сметката,след това я изпрати,до дома и задължително,после действай .
Според мен е малко пресилено на първа среща да й подаряваш цвете, мисля си, че е добре да си запазиш този "коз" в случай, че има и втора среща![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ако те бива в рисуването, и не искаш да й подаряваш цвете, може нещо набързо, но старателно ...ъмм надрасканоТоест, не да й рисуваш огромни картини с бои и какви ли не чудесии, ами нещо сладко и готино, нарисувано с маркер на листче (примерно)
Знаеш ли какво ще ти кажа.Щом момичето те харесва и ти нея не е толкова трудно.
1.Както и другите казаха ако искаш да си кавалер и купи цвете- най-добре роза.
2.Заведи я на хубаво място като на ресторант
3.Най-добре срещата да е вечер след 8-9 часа-тогава е най-романтично и така ще я впечатлиш
4.И задължително я изпрати до тях и я целуни на входа.Но ако не искаш още на първата среща има и още срещи за да я целуваш.Въпреки,че ако я целунеш на първата ще и покажеш,че я харесваш и така ще е най-добре.
Успех![]()
![]()
Всички мислят за класически неща като сметката, цвета и тн. защото не пробваш с оригама под формата на цвете, пеперуда или там както ти хареса.
П.С. оригамата по формата на пеперуда се прави най-лесно
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Щом те харесва, нямаш никакъв проблем. Ако обича сладко и купи шоколадово сърце на Милка... или кутия с бонбони и ги изяжте заедно. Ако харесва плюшени играчки, може да и купиш нещо съвсем мъничко и сладичко, което да и напомня за теб. Разбери какво харесва![]()
И аз съм на мнение, че ще е много по-сладичко, ако докато се разхождате някъде, видиш цвете и спонтанно го откъснеш и й го подариш. Лично на мен такива обикновени неща ми правят голямо впечатление.
Веднъж момче ми подари "пръстен" от онези халките на кока-колата, беше адски сладко, поне според мен хд :3
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.