.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Абсент

Абсент

Някой може и да се похвали че е пил абсент и какво става?

И на мен ми стана интересно. Кажете какво причинява, какъв е ефекта?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз съм пила. Отвратително е, има вкус на супер силна мастика, леко примесена с мента може би. Една бутилка вече над година си стои и никой не може да се прежали да изпие цял шот от нея :Д . Толкова е силно, че чак е противно и не можеш да стигнеш до частта с напиването. Яла съм го и на желирани мечета, тогава е сравнително поносимо. Ефектите, които са описани, е просто абсурдно да ги получиш от днешния абсент. Една бутилка е 40-тина лева. А на метода с водата и захарта така и не разбрах съотношенията.
    Everything changes, but beauty remains ...

Ама тва някакъв алкохол ли е? Какво ти става от него?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Да, алкохол е. Нищо не ти става.
    Everything changes, but beauty remains ...

Това, което се продава днес като "Абсент", няма нищо общо с едновремешното, което вече е забранено в по-голямата част от света. Освен Русия, разбира се http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B5%D0%BD%D1%82
    http://en.wikipedia.org/wiki/Absinthe

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    пих преди време уадарих 15 шота в рамките на 10 мин и после половин час бях доста зле
    ама бързо оправих
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си