.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Кръвни тестове

Така нз дали пиша в правилната секция но както и да е въпросът ми е следният ако може да отговарят хора които наистина знаят за какво говорят. Скоро ще трябва да ходя на кръвни изследвания и искам да знам дали ще открият че съм употребявал марихуана. Идеята ми е дали трябва специален тест за това или всичко излиза на куп. Цялата идея на това мероприятие е да се открие дали в организма ми има някаква бъктерия. Благодаря предварително

Ми аз мисля, че не, но сега питах майка ми и тя каза, че може. Ще отидеш и ще видиш така или иначе. Не му мисли, нищо няма да се промени

Ем надявам се. Ще стане малко ташак ако наще разберат после ходи им убяснявай че всичко живо пуши козче. Мерси все пак

А ти здраво ли пушиш или просто ей така?

Еми не пуша малко даже бих казал че попрекалявам за последно пуших вчера и днеска ми я изтърсиха тая новина

Няма универсален кръвен тест. Всеки тест си следи за различни неща, така че няма как да знаем какво да ти кажем. Принципно е възможно.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Комбиниран тест за наркотични вещества в урина (пет параметъра, качествено определяне) 25.00 лв.
    Тест за никотин в урина (котинин) 15.00 лв.

Няма да казвам името на лабораторията, за да не прозвучи като реклама. Отделно по аптеките продават бързи уринни тестове пак за разни субстанции.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Няма бе спокойно, специален тест трябва

По принцип марихуаната се задържа в кръвта около 2-3 месеца, специално ако правят изследване за нея .Иначе във изследванията ти няма да пише че си пафкал, друг е въпроса дали в лабораторията няма да го знаят тфа

Благодаря ви за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си