.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Тема: АВЕ ЕЙ ВЕ

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3

АВЕ ЕЙ ВЕ

Някой: Честит празник!
    азЕ: Yeah.. ще предам на мама.

Ка'ко всички 16 годишни 'дами' се мислят за жени бе? И са мега горди.
    Аз съм на 21 (без седмица ^) и все още си празнувам първи юни, а гледам нЕкви по на 14-15-16-17 се имат за жени..
    фиуууууууу

Пост на един другар от фейсбук:

Исках да честитя 8ми март...честно, исках! Обаче след масовия прилив на честитки ми се стори някак тъпо...и изтъркано, по-скоро. 'сичко живо е честитило 8ми март. "Честит 8ми март, мили ДАМИ" хахаха. До вчера си говорел как неква "курва" не ти е пуснала, ама днеска са мили дами. Интересно е, че за 8ми март има повече постове от 3ти март, 24 май, 1 ноември и Коледа взети заедно. Мъжете, за да се подмажат и да направят добро впечатление на вчерашните "курви" (ша прощаате за израза) и днешните "дами". Жените, защото на този ден малката феминистка, която спи у всяка от тях се събужда. И не ме разбирайте погрешно, аз съм върл ценител на женската красота и обичам жените, обаче, плийз, не го превръщайте в поредното "псевдо" нещо си... Та, от мен - ЧЕСТИТ световен ден за профилактика на бъбречните заболявания!, ЧЕСТИТ ден на младежта в Замбия, ЧЕСТИТ ден на султана в Малайзия, ЧЕСТИТ ден в памет на загиналите герои в Либерия, ЧЕСТИТ ден на революцията в Сирия, ЧЕСТИТ ден в памет на свещеномъченик Поликарп!

П.П. Да бе, наясно съм, че с тоя пост ще предизвикам народното недоволство, щото народа "празнува 8ми март като национален празник". И обещавам, че ще се опитам да ми пука...поне за малко...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    само едно ще кажа '' жената се ражда жена,МОМЧЕТАТА стават мъже,когато имат жена '' така че сама прави изводите
    не че нещо ама всеки има схващания,а ти като гледам искаш да си си дете цял живот ( не че някой не иска де ) всеки има правото да празнува,за мен лично жената е жена,когато има семейство - не казвам като роди щото недай си боже има хора,които не могат да имат деца та така.... същото важи и за момичетата,които им се е наложило да пораснат по-рано - такива,които нямат майки поради някакви причини и от малки трябва да перат,чистят,готвят и т.н. на баща си и брат си примерно ... и те може да са на 15 ама за мен са жени,за разлика от някой други,които и на 25 не са ...изобщо въпрос на схващане е... то и аз като искам да празнувам на 1 получавам '' ти си голяма,какъв ден на детето'' ама не ми пречи да си го искам

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    само едно ще кажа '' жената се ражда жена,МОМЧЕТАТА стават мъже,когато имат жена '' така че сама прави изводите
    не че нещо ама всеки има схващания,а ти като гледам искаш да си си дете цял живот ( не че някой не иска де ) всеки има правото да празнува,за мен лично жената е жена,когато има семейство - не казвам като роди щото недай си боже има хора,които не могат да имат деца та така.... същото важи и за момичетата,които им се е наложило да пораснат по-рано - такива,които нямат майки поради някакви причини и от малки трябва да перат,чистят,готвят и т.н. на баща си и брат си примерно ... и те може да са на 15 ама за мен са жени,за разлика от някой други,които и на 25 не са ...изобщо въпрос на схващане е... то и аз като искам да празнувам на 1 получавам '' ти си голяма,какъв ден на детето'' ама не ми пречи да си го искам
    Ти си лакома и искаш подаръци и на 2та дена ...

Мега фен
    Град
    <3
    '' жената се ражда жена,МОМЧЕТАТА стават мъже,когато имат жена ''
    Глупости
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Глупости
    Пълни

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Глупости
    не са ако го погледнеш от друга страна ... когато мъжа има жена до себе си се променя много ..от там е казано

Супер фен Аватара на minchorna
    не са ако го погледнеш от друга страна ... когато мъжа има жена до себе си се променя много ..от там е казано
    И жената се променя ,ако има мъж до себе си..пффффффф

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    И жената се променя ,ако има мъж до себе си..пффффффф
    абе по друг начин няма да мога да обясня какво се има предвид ама да кажем,че мъжа вече не е тоя пикльо който е бил до сега и почва да мисли по друг начин ... докато има жени,които с мъж без мъж са си просто те -такива жени и по принцип си намират мъже под чехъл

когато мъжа има жена до себе си се променя много ..от там е казано
    Вярно е, големи путки стават някои.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Вярно е, големи путки стават някои.
    всъщност и това

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    казваш го в качеството си на истински мъж ли?

иначе по темата едно време на 15г ги женеха ех ех ех
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Съветвам те да спреш да пишеш.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Съветвам те да спреш да пишеш.
    хахахаахахахахаах

по темата: всяка,която се чувства жена ще празнува.Щруделе,това че ти си изключение и си на солидните 21 години и още се чувстваш дете, и говориш умалително през 95% от времето, и като цяло предпочиташ да се държиш като дете (не знам това някъв защитен механизъм,''маска'' или просто детинско държание) не значи,че другите, било на 16-17-18 години, се чувстват жени и желаят да празнуват трябва да станат повод за обсъждане и плюене на негативизъм. Това,че си независима и можеш сама да си плащаш сметки за ток и телефон не те прави истинска жена.Истинска жена те прави собственото ти възприятие,действия,мислен е и т.н.т.н.
    Съответно същата логика важи и за силния пол. Какво,ще кажеш ,че мъж на 18-19 години не си плаща тока и интернета и т.н., не е мъж?Честно ли?
    Празникът за мен е безсмислен, както и свети Валентин и дори не и български.Не мисля,че е достатъчно основателен повод за създаване на караници и заяждания.

Мега фен Аватара на RagioL

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    смейте се вие ама ще се видите след време като си имате жена какви ще сте ... лошото е че няма да мога да ви видя промените и да ви го кажа,та да се осъзнаете

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    смейте се вие ама ще се видите след време като си имате жена какви ще сте ... лошото е че няма да мога да ви видя промените и да ви го кажа,та да се осъзнаете
    трябва ти мъж
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    трябва ти мъж
    на тия години ? явно представите ни за мъж са доста различни

Мега фен Аватара на RagioL
    Ако се променя отговорността ще си е лично моя.
    Не се променям както на някой му се иска.
    Както се казва - Животът е карнавал, а промяната се състои в смяната на маските.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Ако се променя отговорността ще си е лично моя.
    Не се променям както на някой му се иска.
    Както се казва - Животът е карнавал, а промяната се състои в смяната на маските.
    да бе,успокоявай се,че ще си е твоя отговорността

Мега фен
    Мисля че ти си открил едно много фундаментално заключение ........................

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Мисля че ти си открил едно много фундаментално заключение ........................
    ъм щом казваш,че съм, го откриЛ

Banned Мега фен
    да... за това получавам '' ти жена ли си вече о.О '' и '' ти не си дете,голяма си вече'' и в край на сметка имам за какво да си ги искам.. според тях не съм никое от двете,тогава какво съм ?

АВЕ ЕЙ ВЕ

Мега фен
    Град
    <3
    И-ГРА-ЧКИ! :3
    /бе може и първото :3/
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си