- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- АВЕ ЕЙ ВЕ
Някой: Честит празник!
азЕ: Yeah.. ще предам на мама.
Ка'ко всички 16 годишни 'дами' се мислят за жени бе? И са мега горди.
Аз съм на 21 (без седмица ^) и все още си празнувам първи юни, а гледам нЕкви по на 14-15-16-17 се имат за жени..
фиуууууууу
Пост на един другар от фейсбук:
Исках да честитя 8ми март...честно, исках! Обаче след масовия прилив на честитки ми се стори някак тъпо...и изтъркано, по-скоро. 'сичко живо е честитило 8ми март. "Честит 8ми март, мили ДАМИ" хахаха. До вчера си говорел как неква "курва" не ти е пуснала, ама днеска са мили дами. Интересно е, че за 8ми март има повече постове от 3ти март, 24 май, 1 ноември и Коледа взети заедно. Мъжете, за да се подмажат и да направят добро впечатление на вчерашните "курви" (ша прощаате за израза) и днешните "дами". Жените, защото на този ден малката феминистка, която спи у всяка от тях се събужда. И не ме разбирайте погрешно, аз съм върл ценител на женската красота и обичам жените, обаче, плийз, не го превръщайте в поредното "псевдо" нещо си... Та, от мен - ЧЕСТИТ световен ден за профилактика на бъбречните заболявания!, ЧЕСТИТ ден на младежта в Замбия, ЧЕСТИТ ден на султана в Малайзия, ЧЕСТИТ ден в памет на загиналите герои в Либерия, ЧЕСТИТ ден на революцията в Сирия, ЧЕСТИТ ден в памет на свещеномъченик Поликарп!
П.П. Да бе, наясно съм, че с тоя пост ще предизвикам народното недоволство, щото народа "празнува 8ми март като национален празник". И обещавам, че ще се опитам да ми пука...поне за малко...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
само едно ще кажа '' жената се ражда жена,МОМЧЕТАТА стават мъже,когато имат жена '' така че сама прави изводите
не че нещо ама всеки има схващания,а ти като гледам искаш да си си дете цял живот ( не че някой не иска де) всеки има правото да празнува,за мен лично жената е жена,когато има семейство - не казвам като роди щото недай си боже има хора,които не могат да имат деца та така.... същото важи и за момичетата,които им се е наложило да пораснат по-рано - такива,които нямат майки поради някакви причини и от малки трябва да перат,чистят,готвят и т.н. на баща си и брат си примерно ... и те може да са на 15 ама за мен са жени,за разлика от някой други,които и на 25 не са ...изобщо въпрос на схващане е... то и аз като искам да празнувам на 1 получавам '' ти си голяма,какъв ден на детето'' ама не ми пречи да си го искам
![]()
4XCOKИ
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хахахаахахахахаах
по темата: всяка,която се чувства жена ще празнува.Щруделе,това че ти си изключение и си на солидните 21 години и още се чувстваш дете, и говориш умалително през 95% от времето, и като цяло предпочиташ да се държиш като дете (не знам това някъв защитен механизъм,''маска'' или просто детинско държание) не значи,че другите, било на 16-17-18 години, се чувстват жени и желаят да празнуват трябва да станат повод за обсъждане и плюене на негативизъм. Това,че си независима и можеш сама да си плащаш сметки за ток и телефон не те прави истинска жена.Истинска жена те прави собственото ти възприятие,действия,мислен е и т.н.т.н.
Съответно същата логика важи и за силния пол. Какво,ще кажеш ,че мъж на 18-19 години не си плаща тока и интернета и т.н., не е мъж?Честно ли?
Празникът за мен е безсмислен, както и свети Валентин и дори не и български.Не мисля,че е достатъчно основателен повод за създаване на караници и заяждания.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да...за това получавам '' ти жена ли си вече о.О '' и '' ти не си дете,голяма си вече'' и в край на сметка имам за какво да си ги искам.. според тях не съм никое от двете,тогава какво съм ?
![]()
И-ГРА-ЧКИ! :3
/бе може и първото :3/
4XCOKИ