.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Прически

Прически

Здравейте момичета. Искам да се пострижа някак необикновенно , но не знам как . Исках да си обръсна едната част на главата и все още искам , но се отказвам постепенно , защото след това не искам да съм с къса коса . Някакви предложения ? А вие с каква прическа сте сега ?:P

Мега фен Аватара на strawberry88
    На пластове съм. :Д А каква ти е косата на теб в момента?

Всъщност бръснатата коса стана доста обикновена вече...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Аз съм на пластове, а защо не отидеш при фризьор, с достатъчно авангарден стил и начин на мислене, който като те погледне и вече да ти е прочел мислите?

Аз ти предлагам нещо асиметрично. Има много интересни прически.
    Успех! И да си намерих пекан фризьор! )

---------------
    http://www.facebook.com/pages/%D0%91...34121423392000

СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Да си обръснеш косата вече не е нещо необикновено ! Но ако толкова искаш да се обръснеш може да пробваш нещо такова http://prikachi.com/images.php?images/88/5982088K.jpg или http://prikachi.com/images.php?images/91/5982091Q.jpg тези прически не са много срещани и ако искаш да бъдеш единствена, това е прическата за теб !!!
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    На пластове съм. :Д А каква ти е косата на теб в момента?
    Косата ми е дълга до гърдите . Кестенява и права . Нямам бретон .

Искам да си направя някакви цветни кичури , но искам лилави или сини . А града в който живея е малък и нямаме много магазини . Тук по магазините има само най-обикновените бой . И не знам къде да търся и какво да направя

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^пробвай със степчета.
    потърси в нета как става.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^пробвай със степчета.
    потърси в нета как става.
    Правих си вече 1 червен кичур и да стана яко , но искам нещо по-оригинално , а и няма как да си направя сини кичури със степче .

Търсиш съвет от другите, как да бъдеш оригинална?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Търсиш съвет от другите, как да бъдеш оригинална?
    Говоря за стил коса ! И да искам нещо което не е толкова известно и в същото време е хубаво . Това имам предвид под оригинално . Веднага започвате да съдите хората .

Косата ми в момента е : http://pinpic.org/wp-content/uploads...irstyles-4.jpg : само че по-дълга от тази на снимката . И искам нещо различно , но нямам идея какво .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз отдавна не съм писала в темата
    Реших, че не съм чак такъв монстър с къдрава коса и смятам, че е по - добре да си я докъдрям с фибичка /много странно реших да го кръстя моето къдрене /, защото най - малкото си третирам само бритона вместо цялата коса. Но имам един проблем: космите вместо да са в подредена нормална къдрица се накъдрят и става нещо адски неподредено, което кара общия вид на косата ми да изглежда като вълна. :Х Как да ги наравя по - хубави? Сещам се за активатор за къдрици, но си нямам на идея как се използва и подходящ ли е за бързоомазняваща се коса?

sunny_girl868
    Guest

Smile

можеш да си я подстрижеш къса отзад (не толкова къса.. горе-долу до раменете .. ) и дълга отпред ...
    и да както казват другите намери си добър фризьор ...
    btw . .. ако отзад е на черта е сладко
    успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си