Как да накарам нашите да ми позволят да се преместя в училището което искам.
Здравейте, моля ви за помощ! Значи случаят е такъв, че аз съм осми клас и в училището в което съм не ми харесва и искам да се преместя в друго което съм си избрал. Там ми харесва, чак тази година разбрах какво искам да уча и то е японски затова реших да избера такова училище. Както и да е постоянно като говоря с нашите по този въпрос винаги вдигат скандал, и после казват че никога няма да ме запишат там! Казват че там излизам със обикновено образувание, а там където дъм сега излизам със "средно специално" по информатика -_- На мен хич не ми пука за това образование защото, в самото училище е ужасно, само с момчета е пълно и всички там са олигофрени. Учителите са селяни и говорят на диалект малко, доста са стари, а има и някой от тях със наднормено тегло и не им пука много как се обличат и просто е много грозно. Също казват че ако завърша там където съм ще стана програмист с много висока заплата, а в другото училище излизам само със език, но аз им обясних че нямам проблем да завърша там и после да следвам висше образование. Но те пак не и не. Мисля че може да е заради финансовото ни състояние, защото и не сме много богати, средно положение повече надолу. Може би мислят че няма да могат да си позволят да ми плашат университета. Друго че аз когато им казах че за онова училище ще уча много сериозно както и да вляза там, така и след като вляза там ще уча и ще имам нормален забавен гимназиален живот. Но те не ми повярваха, сигурно защото две години подред имах лош успех, 6-клас 3,60 и 7-клас 4,30. Но този път съм сериозен. Мисля да си повиша успеха тази година, но съм сто процента сигурен че ще ме отрежат отново и няма да позволят. Много са строги на тази тема. Може би не искат да ме преместят защото до 7 клас ми беше мечта да съм програмист, но първо вече не ми е толкова голяма мечта, разбрах че е трудно за учене и вече не съм толкова въудошевен, плюс това мога да ходя нс курсове и да взема материал за програмист за една година в училише в рамките на едномесечен курс и също висше ще уча със такава специалност, така че не е проблем. Но не и не. Отчаях се, не знам какво да правя а искам повече от всичко на света да се преместя там в девети клас и дс започна на чисто всичко. Някакви идеи какво да правя? Споделяйте всякакви методи, моля! И моля отговерете и на това. Дали да направя сайт който е блог на някой съвсем измислен човек който не е в училището ми сега и да почна да пиша лоши неша за училишето и след известно време да го покажа на нашите? Благодаря ви предварително за отговорите и че отделихте време да прочетете темата ми!
П.П.
Аз съм момче на 14 години в 8 клас и изкам на края на годината да се преместя а не догодина кигстл съм девети клас попнсл тук и после да се преместя там. Искам преди да е почнал 9 клас!