- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте на всички съфорумници! Аз съм момче и съм на 17 години. Със едно момиче лятото се обичахме много и на море бяхме, но после каза че не и се занимавало с момчета заради училище. Мина се доста време и аз не съм спрял да мисля за нея и някой път си пиша с нея и тя ми пише ама не е като преди. Не знам как да я впечатля да и кажа че я харесвам отново дали тя ме харесва пак, или да и кажа да излезем и там да и кажа. Затова създадох темата да помогнете защото не спирам да мисля за нея - да кажете какво да направя.
(Малко съм срамежлив!)
Последно редактирано от Hazard17 : 03-11-2013 на 17:32
Излезте и поговорете. Пъти по-добре е отколкото да си губите времето пишейки си. Също така ще можеш да и покажеш, че наистина не ти е безразлична. Пренебрегни срама си и бъди по-уверен, момичетата харесват такива момчета.
Бъди по-уверен,но не и прекалено.излесте и пари комплименти,но се пак не прекаявай,защото и прекаленото внимание е задушаващо.Покажи и,че искаш да си с нея,като си по-самоуверен
Всъшност не е нужно да излезнете и веднага да и разкриваш чувствата си. Просто я покани на кафе 1-2-3 пъти и когато се почувстваш по-спокоен и ако все още имаш такива симпатии към нея и кажи.
Какво ще рече.. "обичахме се много".. едва ли е било любов, любовта не се изпитва за едно лято.. било е влюбване, влечение, симпатия, но не и любов, но както и да е. Така.. явно момичето е сериозно и се отнася отговорно към себе си и задълженията си. Тя също иска да сте заедно, сигурна съм, но просто се страхува от това, че няма да се справи със всичкото това.. докажи й че няма да й пречиш, че дори ще й помагаш, но разбира се няма да забравяш и за своето собствено образование. Покажи й, че си амбициозен, споделяйте разни идеи..заедно, помагайте си по проекти примерно или учете заедно.. Съчетайте полезното с приятното и се борете заедно. Виждам, че си хлътнал, щом не можеш да я извадиш от мислите си, така че стискам палци.. опитай се да поговориш с нея, вижте се.. където е имало искра, няма как да не пламне нещо отново!![]()
Забрави я! Щом те е заебала с лека рЪка, значи не дЪржи на теб. "не и се занимава с момчета заради училище" - що за простотия! Всичките тия, дето си хващат гаджета в даскалото какво - да не повтарят? Просто ти е била дузпата истимаро. Преживей я вЪзможно най-бЪрзо!
Струва ми се, че просто си е губела времето с теб, но нищо повече. Няма как да искаш да си с даден човек, да го харесваш и в един момент да кажеш: "не ми се занимава с момчета". Глупаво е просто!
Бил си summer fling, тъй да се каже
Преживей я.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Май не те иска. Ако искаше, щеше да ти звънне. Колко тинейджъри зарязват връзка заради даскало? Не й давай да те мотае.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Можеби просто си е губила времето с теб.....
Чуечц с две разбити яйца и един черпак