.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Облекло

Облекло

В този раздел влизат доста спортисти (и някои "спортисти" ).От това се предполага,че имате хубави тела.Какво облекло предпочитате-прилепнало,за да показвате "аполонското" си тяло или по-широки дрехи?Аз лично почнах да си копувам малко по-прилепнали тениски.

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Па я ходиме само по нудистки места да показваме аполонски фигури
    Имам и прилепнали и широки, сякаш широките ми са повече но с прилепнали изглеждам по-добре, разликата между талията и гръдната ми обиколка е 20см, 25ако броим най-тънката част от шкембака и с широки дрехи изглеждам малко дебел, като се спускат надолу

И аз имам такова чувство,особено ако сложя някоя рапърска тениска 1 педя под кръста

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Аз ако сложа такава ще ме бъркат със Sean Kingston

Мега фен Аватара на Chacho
    Имам много малко прилепнали дрехи - 1,2 тениски. Широки, тип развлечени - също. Мойте са някво средно положение, нормални дрехи, гледам да не показвам много-много какво ми е тялото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Преди носех по - широки тениски, но от доста време си купувам прилепнали А дънките да речем обаче, не обичам да са по мен и даже предпочитам леко по - широки, че са ми по - удобни.
    n00bs

Супер фен Аватара на fatrat
    за тренировка широки- за гъзария лепнати!

Имам 1 прилепнала тениска и не съм я обличал от миналата година, сигурно и не ми става вече.Всички останали са ми по-широки, ако имаш тренирано тяло си личи, дори тениската да е широка...не че ме интересува това де.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Голям фен Аватара на Naik1
    Различно. Ако блузата ми хареса си я вземам. Не тръгвам из магазините с мисълта "трябва да си купя нещо прилепнало".
    Освен това обичам разнообразието. Не върви само с прилепнали да ходиш..
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Широки са ми много по-удобни от прилепнали ама за пред народа ще облека друго
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

:)

Цитирай Първоначално написано от fatrat
    за тренировка широки- за гъзария лепнати!
    \/

Зависи то случая,за който се обличам.В ежедневието си много ходя и с ризи.Тениски-прилепнали,но не,за да изпъква каквото и да било.Просто ми харесват повече.

Град
    Стара Загора
    По-широки дрехи, без значение от случая

Еми зависи от мястото дали си на училище,работа,тренировки и т.н.
    Аз си нося квото ми падне и ми хареса,тва да се събличаш по къс ръкав да покажеш двумесечният си стаж във фитнеса е глупаво,ако си напреднал тесни широки пак ти личи

Град
    София
    И мойте са нещо средно.Не се чувствам комфортно в прилепнали дрехи(особено панталони),но също и не обичам панталони с чатал до под колената

само дънките са ми прилепнали иначе по широки тениски (имам и по мене ама ми е по удобно по широки)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си