Здравейте ! Имам проблем и ми трябва спешна помощ . Става дума за момче от моето училище , което ме харесва и е страшен досадник . Аз почти не го познавам-всичко започна когато му приех поканата за приятелство във фейсбук . Веднага след това ми писа и от тогава ми пише почти всеки ден , постоянно ми харесва снимките във фейсбук и публикациите , пише че съм красива и т.н. , а аз изобщо ма изобщо не го харесвам . Отначало му пишех , опитвах се да бъда мила , защото той е мило и кротко момче , но вече почва да ми писва и се опитвам да го избягвам . Тъпото е , че не мога просто ей така без повод да му кажа да ме остави на мира , а и честно казано малко ми е гадно да не го нараня . Но казвам ви вече започна да ми писва - свръх досаден е . Вчера ми писа три пъти , докато накрая не отговорих и не му казах ,че имам много да уча , а той пак настоя да ми пише вечерта , аз обаче си изключих компютъра .Дори качих ето тази песен в профила си http://vbox7.com/play:fb4173c2 заедно с част от припева , току виж той схване лекия намек , ама не - даже я и хареса и продължи да ми пише . В безизходица съм , не знам какво да правя . Моля ви , дайте ми някакъв съвет.