.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Объркан съм. Имам нужда от съвет ..

Здравейте всички !
    Преди 4 дена си направих татуировка на устната от вътрешната страна, като първите 2 дена всичко беше наред, обаче на 3-тия ден се появи на устната в страни от татуировката нещо приличащо на малка рана но с гной ... Честно казано си нямам и на идея какво е това и не знам към кого да се обърна. Дали към татуиста ми или към някой лекар... А такова нещо не ми се е появявало до сега и боли.
    Ето снимка ако не Ви е гнус вижте и кажете едно мнение
    http://prikachi.com/images.php?images/952/5980952h.jpg

Супер фен
    За какво ти беше да си я правиш тая татуировка? Иначе да, обърни се към лекар.

А дали това е от татуировката или просто нещо друго ... Аз си мисля, че е от нея, но все пак ..

На мен ми прилича на афта и клоня причината за появата й да е татуировката.
    Пробвай да жабуриш със запарка от смрадлика, ако не се лъжа на мен това ми е помагало при този проблем, лайка мисля, че също помага.
    bn

Ами майка ми има често афти и е пробвала много работи и е най - доволна от пчелен клей ако не се лъжа. Това е някакъф разтвор с който се маже и след 1-2 намазвания афтата минава. И първо това ми дойде на акъла, но пък реших да не пробвам да не направя някоя по голяма беля, но може утре да се намажа пък да видим едва ли ще му навредя с клея по скоро да помогне надявам се

Здравей,
    нормално е да имаш гной и ранички първите седмици, все пак това място е много чувствително. Попитай в аптеката за разтвор за дезинфекция на устната кухина ( преди години като си направих обица на езика трябваше всеки ден да се жабуря с един такъв разтвор, но вече му забравих името).
    Успех!

.................
    http://www.facebook.com/pages/%D0%91...34121423392000

СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!

И на мен ми прилича на афта .Афтата е имунно заболяване . Вземи клечка за уши , потопи я във спирт - 70 % и така 2-3 пъти на ден . На втория ден би трябвало да изчезне . Мен ме мъчи поне 10 дни , боли , не мога да се храня , защото като пооадне храна боли и прочетох в бгмама за спирта и на втория ден - ок.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    И на мен ми прилича на афта .Афтата е имунно заболяване . Вземи клечка за уши , потопи я във спирт - 70 % и така 2-3 пъти на ден . На втория ден би трябвало да изчезне . Мен ме мъчи поне 10 дни , боли , не мога да се храня , защото като пооадне храна боли и прочетох в бгмама за спирта и на втория ден - ок.
    бгмама е велик сайт
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен
    Опитай със Сандрин. Продава се в аптеките и не е скъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си