Наистина много кофти ситуация. Колкото и гадно да звучи, струва ми се, че той вече не те обича. Начинът, по който се държи (флиртува си толкова явно с това друго момиче, не е заинтересован от теб и чувствата ти, не се опитва да те успокои, когато ревнуваш, а се притеснява, че другото момиче щяло да се стресне...) говори, че той извършва нещо като преход към single life. Т.е. в момента, в който му стане по-неудобно да бъде с теб, ще поиска да се разделите. Не мисля, че си прекалено ревнива, поне като съдя по това, което си написала, нито че се филмираш излишно. Всъщност той постъпва супер гадно с теб, като не е дошъл да си признае както точно чувства към теб, а ти го "показва" по този начин.
Според мен най-доброто решение е ти да се разделиш с него, за да можеш по-скоро да продължиш напред и да го превъзмогнеш. Доста е трудно това, особено когато на човек му стане самотно и мъчно и започва да се чуди дали е взел правилното решение. Но наистина мисля, че тази връзка е в своя залез и няма надежда за нея.