.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

Тема: "friends zone"

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Споменах го по-горе.
    Не се паля.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Всъщност съм напълно съгласен с последният пост който написа Пантерата и с примерите които даде.Не бързай да категоризираш неяснотите ти като глупости.Да,човек стига да има желанието може да се научи от другият на различни неща и както казах да се напаснат,но друг е въпроса дали ще му хареса това.Например аз много обичам животните.Ще ми е доста неприятно да се занимавам с някоя дето като на едни снимки във Facebook за да е интересна си прави фотоси с някакво кученце.Души го,подхвърля го,настъпва го по главата докато не го убива.Е ще и шибна два шамара (казвам го образно,защото попринцип доста трябва да ме ядоса една жена за да я ударя и никога не съм го правил) и ще я пратя да си ходи.Също не би ми допаднало например да ходи по улицата и като някоя дива селяндурка да си хвърля боклуците от сокчета,вафлички и т.н. директно по земята.При приятели тези неща се опитвам да ги подминавам,но при гадже ще ми е малко трудно.Предпочитам и да е някоя по любеобвилна,която ме търси по честичко, а не някоя дето имам чувството,че ме търси само когато хептен няма с кой да общува.По възможност да е по-философски тип и не на всеки въпрос да ми отговаря само с Да и Не. .Аз за момента съм си малко домашар така го изискват условията,но нямам против и да е голяма купонджийка само да си има предвид,че за мен дори целувката с език е изневяра.Разни глупости като отворени връзки не ме влечат и не смятам да правя компромис с това.Не е лошо и ако не и допадат особено моите интереси поне да ги уважава, а не да ми обяснява с какви простотии се занимавам всъщност.И т.н и т.н Няма да изброявам повече.Нещо такова имах предвид.И ти ако държиш да се занимаваш с пълната ти противоположност човек, мен това не ме устройва поне не за една хубава и истинска връзка
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Blab
    Чушче, за 1-ви път сме на 1 вълна май:Д

anonymous708973
    Guest
    Ох, не питай.
    Харесва ли ме, не ме ли харесва...
    АЗ харесвам ли го, не го ли харесвам...
    Ама какво да правя? Ама да предприема ли нещо? Ама няма ли да ме помисли за настоятелна/досадна/курва/...?
    Ама да го целуна ли? Ама кога да правим секс? Да не ме зареже, щото го карам да чака? Ама ако му пусна лесно, няма ли да изляза евтина?

Адски много варират нещата, ама обикновено е мазало. Да не ти обяснявам какво става при наличие на гадже :д

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    От поста ти останах с впечатлението, че смяташ, че мъжете първо спят с някоя, после изпитват някаква емоционална връзка с нея.

anonymous708973
    Guest
    За тях нещата стават заедно или непосредствено едно след друго, докато повечето жени гледат/гледаме да си вържем гащите с емоционалната връзка и тогава.

Мега фен Аватара на Chacho
    За вас обикновено секса е приятен, ако наистина я има тая емоционална връзка. При нас като цяло я няма тая зависимост.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    *завижд*

Град
    София
    То не, че секса е неприятен ;д, но е добре да има и нещо повече. Не казвам да е лудо и дълбоко влюбен, но е желателно работата да не приключи с едното чукане. Пък и е малко странно за мен, въпросът 'Кефи ли ме характера й ?' да идва след като вече са правили секс, кой знае дали добре изглеждащата мадама не е някоя откачалка...

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Пък и е малко странно за мен, въпросът 'Кефи ли ме характера й ?' да идва след като вече са правили секс, кой знае дали добре изглеждащата мадама не е някоя откачалка...
    Ми като е откачалка се омита. Мен тва не ми пречи да я мина, ако е сгодна.

Нямам нужда от връзка, за да правя секс.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    То не, че секса е неприятен ;д, но е добре да има и нещо повече. Не казвам да е лудо и дълбоко влюбен, но е желателно работата да не приключи с едното чукане. Пък и е малко странно за мен, въпросът 'Кефи ли ме характера й ?' да идва след като вече са правили секс, кой знае дали добре изглеждащата мадама не е някоя откачалка...
    Ох, наистина ли не разбираш...
    За да правят секс, значи все пак мадамата е приятна. Само че "приятна" като характер не стига за връзка.
    Задълбочаването в характера, допадането, евентуално пасване с цената на компромиси идва после.

Град
    София
    Явно не съм се изразила добре. Визирам конкретно пост #55. Описано е така сякаш мъжа винаги първоначално и изцяло гледа на жената единствено и само като на сексуален обект. Ако е за секс, ясно, но ако е за нещо повече съмнявам се винаги да тръгва с нагласата 'Тая дали бих я чукал ?'.
    Може и да не съм разбрала поста правилно или пък го приех твърде буквално...но както и да е.

Честно казано за мен връзката е приятелство с физическа близост. Дотам. Просто половинката ми ще е най-добрият ми приятел. А приятелството и ласките са абсолютно разделени в съзнанието ми.

anonymous708973
    Guest
    Явно не съм се изразила добре. Визирам конкретно пост #55. Описано е така сякаш мъжа винаги първоначално и изцяло гледа на жената единствено и само като на сексуален обект. Ако е за секс, ясно, но ако е за нещо повече съмнявам се винаги да тръгва с нагласата 'Тая дали бих я чукал ?'.
    Може и да не съм разбрала поста правилно или пък го приех твърде буквално...но както и да е.
    Той ще знае дали ще е нещо повече СЛЕД като си отговори на въпроса дали го привличаш физически.
    Просто е. Така е. Приеми го :д

Чачо, поздравления за поста. И аз съм на това мнение - любовник (забавна дума, знам), брат и най-добър приятел в едно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си