- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "friends zone"
^Споменах го по-горе.
Не се паля.
Всъщност съм напълно съгласен с последният пост който написа Пантерата и с примерите които даде.Не бързай да категоризираш неяснотите ти като глупости.Да,човек стига да има желанието може да се научи от другият на различни неща и както казах да се напаснат,но друг е въпроса дали ще му хареса това.Например аз много обичам животните.Ще ми е доста неприятно да се занимавам с някоя дето като на едни снимки във Facebook за да е интересна си прави фотоси с някакво кученце.Души го,подхвърля го,настъпва го по главата докато не го убива.Е ще и шибна два шамара (казвам го образно,защото попринцип доста трябва да ме ядоса една жена за да я ударя и никога не съм го правил) и ще я пратя да си ходи.Също не би ми допаднало например да ходи по улицата и като някоя дива селяндурка да си хвърля боклуците от сокчета,вафлички и т.н. директно по земята.При приятели тези неща се опитвам да ги подминавам,но при гадже ще ми е малко трудно.Предпочитам и да е някоя по любеобвилна,която ме търси по честичко, а не някоя дето имам чувството,че ме търси само когато хептен няма с кой да общува.По възможност да е по-философски тип и не на всеки въпрос да ми отговаря само с Да и Не. .Аз за момента съм си малко домашар така го изискват условията,но нямам против и да е голяма купонджийка само да си има предвид,че за мен дори целувката с език е изневяра.Разни глупости като отворени връзки не ме влечат и не смятам да правя компромис с това.Не е лошо и ако не и допадат особено моите интереси поне да ги уважава, а не да ми обяснява с какви простотии се занимавам всъщност.И т.н и т.н Няма да изброявам повече.Нещо такова имах предвид.И ти ако държиш да се занимаваш с пълната ти противоположност човек, мен това не ме устройва поне не за една хубава и истинска връзка![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чушче, за 1-ви път сме на 1 вълна май:Д
Ох, не питай.
Харесва ли ме, не ме ли харесва...
АЗ харесвам ли го, не го ли харесвам...
Ама какво да правя? Ама да предприема ли нещо? Ама няма ли да ме помисли за настоятелна/досадна/курва/...?
Ама да го целуна ли? Ама кога да правим секс? Да не ме зареже, щото го карам да чака? Ама ако му пусна лесно, няма ли да изляза евтина?
Адски много варират нещата, ама обикновено е мазало. Да не ти обяснявам какво става при наличие на гадже :д
За тях нещата стават заедно или непосредствено едно след друго, докато повечето жени гледат/гледаме да си вържем гащите с емоционалната връзка и тогава.
За вас обикновено секса е приятен, ако наистина я има тая емоционална връзка. При нас като цяло я няма тая зависимост.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
*завижд*
То не, че секса е неприятен ;д, но е добре да има и нещо повече. Не казвам да е лудо и дълбоко влюбен, но е желателно работата да не приключи с едното чукане. Пък и е малко странно за мен, въпросът 'Кефи ли ме характера й ?' да идва след като вече са правили секс, кой знае дали добре изглеждащата мадама не е някоя откачалка...
Явно не съм се изразила добре. Визирам конкретно пост #55. Описано е така сякаш мъжа винаги първоначално и изцяло гледа на жената единствено и само като на сексуален обект. Ако е за секс, ясно, но ако е за нещо повече съмнявам се винаги да тръгва с нагласата 'Тая дали бих я чукал ?'.
Може и да не съм разбрала поста правилно или пък го приех твърде буквално...но както и да е.
Честно казано за мен връзката е приятелство с физическа близост. Дотам. Просто половинката ми ще е най-добрият ми приятел. А приятелството и ласките са абсолютно разделени в съзнанието ми.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.