- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "friends zone"
Всяко привличане технически е взаимно....не разбрах какво имаше предвид. Отностно зоната, смятам че просто на някого му е по-удобно да ви има като приятел вместо да започне връзка, а и много хора са на мнението, че ако след това тази връзка приключи, с нея приключват и всички отношения. Приоритети....Както казахте по-горе при нас го няма този момент.
П.С Това обхваща темата доста обстойно. http://www.youtube.com/watch?v=IGK2KprU-To
Последно редактирано от chushkopek : 03-18-2013 на 07:31
Това е и въпросът,който си задавам отвреме навреме.Може ли един човек наистина попаднал в приятелската зона без значение мъж или жена след време така да си изиграе картите,че възгледите на този дето го е поставил там кардинално и коренно да се променят? А също и може ли при нужда човек да капсулира желание за любовни отношения попадайки нарочно и напълно умишелено в тази зона успявайки в точният момент евентуално да излезе от нея разрушавайки капсулата,която умишлено е изградил или е невъзможно?
Иначе красотата е много субективно понятия.Едни харесват едно,други друго и понякога дори и характера и отношението може да промени възгледите на даден човек относно външната красота на друг.Не е като да не ми се е случвало определени хора на външен вид да не ми харесат чак толкова,но постепенно като ги опозная или ги видя в реална обстановка да започнат страшно много да ми харесват или пък обратното.Често на възприятието на хората за красота влияе и мнението на околните за красота на даден човек и изграденият му имидж,което пак може да накара другият човек да го види като по-грозен или по-красив външно.Това са си някакви игри на съзнанието.Има супер привлекателни хора, с ниско самочувствие ,които постоянно си седят сами и някакви,които не са чак толкова преивлекателни външно,но постоянно разни хора се въртят около тях и постоянно сменят гаджетата.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Прекъсването на контакт за година две е може би за да може даденият човек да забрави какъв си бил преди това и/или да реши,че страшно много си се променил. Но може би ако след година две се държиш по същият начин като преди това няма да има ефект особено ако не си се променил кой знае колко физически.Чуденката по скоро е ако решиш да промениш отношението си към даденият човек напълно от днес за утре и уцелиш правилната формула дали след определено време ще успееш да заблудиш/убедиш даденият човек,че всъщност е пропуснал да забележи в теб някои важни неща,които са го накарали да те вкара в тази приятелска зона.Разбира се има и немалък риск да загубиш отношенията си с него.
А относно умишленото попадане там.
Мъж А се запознава с жена Б. Обаче той има гадже С, а тя евентуално гадже Д. И двамата или поне единият обича гаджето си и не си помисля за други. А и Б стават истински приятели въпреки, че много си се кефят.Да речем,че си споделят всичко и са се разбрали,че са най-добри приятели.В един момент обаче нещата с гаджетата се прецакват условията стават по подходящи и е време за риск,който преди това поради другите фактори е бил безпредметен,защото двамата не е имало как да разберат,че с гаджетата им няма да се получи и условията ще се подредят.Най-много да е се е стигнало до изпокарване и развалянето на всякакви отношения.И тогава вече идва времето за излизането от тази капсула.От друга страна ако А и Б не са станали истински приятели през времето просто постепенно е щяло да си изгубят връзка и следите и са щяли да се отчуждат един от друг .
Това имах предвид.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Пак изписа един куп работи, за да кажеш нещо, което аз вече казах: "изграждане на отношения, КОРЕННО РАЗЛИЧНИ..."
Ако едно момче си промени отношението към мен от днес за утре, ще реша, че или е в цикъл, или е решил нещо си и няма топките да ми го съобщи. И в двата случая губи той.
Ако ми го повториш още веднъж има шанс да те разбера
И всъщност нещо,което все пак пропуснах да кажа е че за тези да речем 2 години и приятелката може бая да се е попроменила и да е сменила приоритете си т.е. не е гарантирано,че и по същият начин да се държи няма да го огрее пак.
Викаш ще си знаеш,но ще се правиш на приятно разсеяна.Да това много момичета/жени доста добре го умеете.
Ами ако примем,че е имал топките както се изразяваш да ти го спомене, а ти си му обяснила колко добър приятел ти е и как ще му биеш шута само ако посмее да си помисли друго какво правим пак при същото стечение на обстоятелствата? Както знаем някои момичета/жени едно гововорят пък съвсем друго вършат.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 12:16