Това е и въпросът,който си задавам отвреме навреме.Може ли един човек наистина попаднал в приятелската зона без значение мъж или жена след време така да си изиграе картите,че възгледите на този дето го е поставил там кардинално и коренно да се променят? А също и може ли при нужда човек да капсулира желание за любовни отношения попадайки нарочно и напълно умишелено в тази зона успявайки в точният момент евентуално да излезе от нея разрушавайки капсулата,която умишлено е изградил или е невъзможно?

Иначе красотата е много субективно понятия.Едни харесват едно,други друго и понякога дори и характера и отношението може да промени възгледите на даден човек относно външната красота на друг.Не е като да не ми се е случвало определени хора на външен вид да не ми харесат чак толкова,но постепенно като ги опозная или ги видя в реална обстановка да започнат страшно много да ми харесват или пък обратното.Често на възприятието на хората за красота влияе и мнението на околните за красота на даден човек и изграденият му имидж,което пак може да накара другият човек да го види като по-грозен или по-красив външно.Това са си някакви игри на съзнанието.Има супер привлекателни хора, с ниско самочувствие ,които постоянно си седят сами и някакви,които не са чак толкова преивлекателни външно,но постоянно разни хора се въртят около тях и постоянно сменят гаджетата.