.
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: "friends zone"

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Няма как да е тъпа кифла, ти така или иначе ще я опознаваш, но това не преди през това време да си подготвяш почвата с физически контакт.

На приятно разсеяна се правя, за да не съм груба и да не обидя човека отсреща. Нормално да ти отклонява темата.

И колкото и да не ви се вярва, момчета, има възможност, при която дадено момиче не иска да си съсипе приятелството с момчето. С най-добрия ми приятел сме така.
    Или както ми каза една приятелка преди време:"Когато една жена ти хареса външно не се интересувай от толкова много въпроси колкото една жена.Помисли си дали искаш да я изчукаш и действай." Явно понякога трябва да се държиш по грубичко в тоя живот

А относно приятелството.Породят ли се чувства в единият то е тръгнало вече в една друга посока... евентуално в по-добрият случай в превръщането му в една красива любов.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Човек, ти излизаш на срещи. Даваш шанс на даден човек. Ако въпросната те кефи външно, но не и по характер я отрязваш и толкова. Срещите ти дават възможност да я опознаеш. Не ставаш "гадже" с някого веднага щом се запознаете, защото тя е красива. Апф.

Да не говорим, че за да харесваш някого и да бъдеш с някого, изобщо не означава, че трябва да имате 100000 общи неща, та да може да си говорите.
    Ами аз попринцип съм добро човече.Преди години имах докато учех една съученичка дотолкова ми навлизаше в личното пространното все едно след малко ще се зацелуваме,че е чак ме нервираше и ми идваше да и тегля една,но си траех да не се почувства гадно.

Иначе колкото повече общи неща има между двама човека толкова по-добре за връзката и толкова по-готино ще се чувстват един с друг без да се налага да се напасват кой знае колко
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 14:17
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си