.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Първо благодаря за бързия отзив на всички

marilyn: Отношенията са ни сериозни и признавам, че на този етап аз също смятам разговорите за твърде ранни на тази тема. Колкото по-рано по-добре е едното, е дната страна, а другата, че с времето всичко се променя, хора, възгледи каквото и да било...

xXxPETYAxXx: на мен като момче би ми било по-лесно да се отделя от тях и да ги оставя на заден план, докато за едно момиче явно е по-трудно и да, както казах по-горе наистина е рано, но не мога да кажа, да ще говорим след четири години, когато нещата ще болят с пъти повече..
    Признавам, подобни силни и пламенни връзки на тези темпове изгарят много бързо, а от това ме е най-страх, защото харесвам почти всичко в нея и знам, че има някой, който ме разбира, като изключим темата по която пиша тук.....

Amore-Mio: Подкрепям Chacho Що се отнася до компромисния вариант, а че света се върти около нея а аз се вкарвам във Филми си най-права... Та тя ми казва идваш при мен или си оставаш с вашите..!?

Chacho: По-точно не мога да го измисля! Много си прав и това се опитвам да й обясня, че двамата трябва да сме назависими от другите и да градим отделно, но нали знаеш какво е като някой си е навил нещо на пръста да ходиш да го обеждаваш в обратното

Josefinne: Определено нещата са тръгнали на зле щом сега не можем да си изясним това..

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от honEstness Виж мнението

Josefinne: Определено нещата са тръгнали на зле щом сега не можем да си изясним това..
    Да ти кажа не е задължително. Ако ходите от 1 година и сте на по 20 години например (въпреки че за всяка двойка си е различно, някои имат нужда от повече време, а други са готови след 3 месеца) е нормално да не можете да вземете такова решение. От личен опит - моят приятел искаше да заживеем заедно още на 6тия месец, но аз не бях готова за това ( бях на 22). И по-добре, че нещата тогава не се получиха с апартамента, който искахме да наемем, защото това си е голяма крачка, поне според мен, и ненавременното й предприемане може би щеше да провали връзката ни. След около 3 години заедно решихме да се нанесем да живеем заедно и то много близо до дома ми ( в същия блок) и пак не мина без сътресения, но това, че бяхме заедно от много време ни помогна да ги преживеем.
    Така че такава стъпка, особено като става въпрос за преместване в друг град, далеч от познатото, родители и приятелите, трябва не само да е много добре обмислена и желана, но да е и здраво потплътена с общ житейски опит . Това дава някаква стабилност, основа, кяото да издържи на проблемите, които ще се появят в следствие на самото преместване. А такива винаги има, дори да сте идеални един за друг.
    Искам да кажа, че това, че в момента не можете да решите този проблем, не значи че връзката ви отива на вятъра. Решенията на някои проблеми се изясняват от самосебе си след време (както казват в учебниците и темите по история - изскристализират).
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си