- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 22ро училище ??!
kfo mislite za 22ro
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!
skYpe sWeeTygIrLka
Яко е, познавам хора от там, които преди учеха там и казват, че е хубаво даскало (ако говориш за 22ро в София де ;О).
Обикновено даскало...Има една дупка до него,където продават шкембе чорба![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Хубаво училище е, в смисъл, такова, че ако искаш можеш да научиш нещо, че днес в много училища и да искаш, нямаш този шанс това да стане в у-ще.
Имам приятелка, която учи там и определено не е от учещите и въпреки това понаучи испански, явно попадна и на добри учители, де.
учих тази година там освен изкуфялата госпожа по бг другите стават..училището отдавна не е тфа което е било преди..
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
хах да не си попаднала на Къцарска?Първоначално написано от bebito0o
еми аз уча там освен Стефанова (по ангийски) даскалите ги бива.има 1-2 изкуфяли верно,ама иначе могат да те мотивират и да ти направят един предмет интересен![]()
пп.даскалите стават,матерялната база също (има нова дограма) и басейн има....ама учениците са пълна скръб
не е лошичко....аз го завърших тая година...мене ме кефеше...класната ми беше пичка.....от сите даскали само тая по история не можехме да дишаме......има само един косур...няма мн момчета...да не кажа че почти няма......![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
тебе те познаваааам ти си корнелия на дора любимкатаПървоначално написано от rubi
![]()
...ам дам Корнелия съм.....на кого съм любимка...че нещо не разбрах....аз познавам ли те...?Първоначално написано от Анонимко
![]()
от тая година ще съм в 22ро... само хубави неща чувам само тва за момчетата... особено ми беше приятно като ми изтропаха че двата 8ми класа тая година са само и единствено от момичетаабе живи и здрави какво да се прави... ако има някой тука от зайците от 22ро като мен да пише!
![]()
хаха на Дора (със сандвичитеПървоначално написано от rubi
) еми ти едва ли ме познаваш
миналата година бях заяек и те прередих веднъж ...взе ми душата тогава
![]()
![]()
еми не съм заек вече са ще съм 10ти клас,ама мога да те успокоя ,че никога не е било пренаселено от момчета Laughing и в нашия випуск А и Б клас имаше само 2 момчета ,но нащо си замина и остана само тоя от другия клас Laughing ....таа приятено е с 26 момичета Wink .Само гледай да си остановиш компания бързо ,че става страшно като се поопознаете.Ако искаш дай скай ще ти разказвам и може да се запознаем RazzПървоначално написано от digital_soul
addicted_girl ми е скайпа и ще се радвам да ми пишеш да познавам някой от там![]()
аааа тая Дора ли..... може..извинявай..предполага м съм ти се навикала....имаш ли снимка да ми пратиш ......може и да се сетя....Първоначално написано от find_m3
![]()
какъв профил си и знаеш ли кой ще ти е класен....Първоначално написано от digital_soul
![]()
с първи език испански чиждоезиков профил ... днес ще разбера кой ми е класен![]()
брааво на тебе....предполагам че Карабонева по испански ще ти е класна....Първоначално написано от digital_soul
хубаво е училището,имам много приятели там,въздигна се доста тези години
трябва ти бал 6;00 или 5;50![]()
иначе лесно се изкарват оценките там аз там щях след 7 ама не ми стигна бала![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еми не е чак толкова висок бала .. тая година беше 30.4 или нещо подобно ... такаче не е чак толкова трудно да се влезне...
az tazi godina kandidatstvah v 22-ro i me prieha i 6te u4a tam4uvala sym samo hubavi ne6ta za 22-ro i se nadqvam da se vpisha v obstanovkata
))
И аз съм заек таз година. С английски. Иначе и аз само хубави работи съм чувалаДано попадна на хубвав клас и да се впиша, че иначе става льошо
![]()
az sym s ispanski![]()
Brat az sum tam ot 1vi do 7mi klas i vuobshte ne ti go preporu4vam.A daskalite sa ujasni osobenno tazi po matematika-Vulkova nishto ne obqsnqva, i si li4i otnoshenieto i kum nqkoi hora i oshte mn gluposti..