- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вечерен час........
Здравейте, хора, сигурно това е една от многото теми за вечерния час и всички проблеми с него. На 15 съм и в момента трябва да се прибирам в 19ч. най-късно, а лятото съм до 20:30ч. Искам да накарам по някакъв начин нашите да ме пускат поне до 20ч. зимата и до 11-12ч. през лятото. Мисля, че съм заслужила, защото върша доста от домакинските задължения,а пък оценките ми са добри. Ще се радвам да ми дадете някакви идеи.
btw вие на колко сте и какъв вие вечерния час.
вечерен час? ло.л
ми ше закъсняваш с по 30-40мин и предварително ще им звъниш да ги предупредиш.
при мен няма такава песен вечерен час
поговори с тях, не може толкова да те ограничават
вечерен час имах до 14 годишна .. естествено го спазвах,спечелих доверието на нашите и от тогава нямам час... до родители е.. може би трябва да ги накараш да ти имат повече доверие,да им покажеш,че не си толкова малка колкото си мислят и така
И аз нямам вечерен час, не помня даже дали някога съм имала..Просто защото родителите ми имат доверие, а и аз винаги им казвам с кого съм и къде. Както казаха по-горе говори с тях, достатъчно голяма си, за да ти разрешават да се прибираш с 1 час примерно по-късно.
![]()
Забравих да спомена и, че всеки път преди да изляза трябва да звънна на един от нашите и да попитам дали може да изляза.
woww :O това ми се струва прекалено крайно като съдя как е с моите родители.Радвай се, това означава, че ги е грижа за теб.
И моята беше така. Не е до "да ти имат доверие", нито зависи от оценките ти, просто някои родители са такива. Моята спря да пита къде излизам, с кого излизам и кога ще се върна след като милиони пъти и отговарях на въпросите със следното : навън, с приятели, четвъртък следобед.Но не те съветвам да процедираш така. Аз като бях на 15 примерно майка ми беше си втълпила, че ако изляза сутринта, трябва обезателно да се прибера в ранния следобед или нещо такова и не беше нормално за нея да изляза към 10-11 и да се прибера към 8. Веднъж пусна полиция след мен...
Всякакви сме си ги имали. Аз като съм родител вероятно бих процедирала така, ако знам със сигурност, че се събираш с боклуци. Замисли се дали това е така.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не е точно така.Могат и да не го правят по този задушаващ начин.
На по-разкрепостените родители също ги е грижа за децата им.
Процедирането им е различно.
Помисли с какви хора движиш,има ли някакви основателни причини да те държат
така изкъсо ? Говори с тях ,за друг начин просто не се сещам.
И аз съм на 15 и нямам вечерен час.Много доверие ми имат,а и никога не съм злоупотребявала.Иначе поговори с тях да изясните как стоят нещата.
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!