Здравейте Всички!Тук съм (с моята приятелка)за да ви споделим нашият проблем.Заедно сме от доста време и водим полов живот.И двамата сме на 19 което не мисля че е от значение,но ще го спомена.Та да си дойдем на същинският въпрос.Проблемът е в нея и по точно в нейното влагалище....Правим си секс...всичко е окей,но много често се случва тя да изпитва болка,непоносима болка при самото проникване.Аз пък от моя страна усещам,като чили някаква стена там долу когато прониквам в нея,опитвали сме със какви ли неща...Било то лубриканти,презервативи и т.н. нищо не помага.При повечето пъти започваме игрите,и когато дойде моментът за същинската част...всичко приключва.Тормозим се взаимно и се чудим от какво се получава така до ден днешен..И все още неможем да разберем.Интересен факт е,че с предишните си приятели тя е нямала този проблем.Именно за това решихме да споделим с вас,и моля ,ако има някой при който се е случвало,да ни даде съвет или поне най малко Някаква идея от какво може да се получава Това.Благодаря предварително
Последно редактирано от valtex : 03-12-2013 на 17:59