.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    yoann
    Guest

Формички за мъфини

Привет.Отскоро имам мерак да готвя и ще ви попитам от къде мога да си взема формички и хартиени кошнички за мъфини?

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Не знам от къде си, но попринцип ги има във всички магазини Кауфланд. Мисля, че вече са доста разпространени, та и в обикновените магазини за домашни потреби ще се намерят, виждала съм и в магазини за левче.... Трябва да потърсиш просто, не са никак трудни за намиране.
    Успех!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кошнички от хартия намирам под път и над път /разбирай левчета и домашни потреби/, ама металните ги няма никъде...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Как така ги няма никъде...не знам от къде сте,но в Бургас е пълно с метални тавички с форми за мъфини.Също и с хартиените кошнички.В левчетата винаги има.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    пространството на Дисе
    Ми така. "Ще докараме другата седмица" е единият възможен отговор, "Нямаме" е другият, а третият е да ми предложат хартиените кошнички.
    За село Плевен иде реч.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ми така. "Ще докараме другата седмица" е единият възможен отговор, "Нямаме" е другият, а третият е да ми предложат хартиените кошнички.
    За село Плевен иде реч.
    оо, сродна душа. В Плевен сме лишени от всякакъв избор... Не става въпрос само за кошничките за мъфини, а като цяло, пълна скръб ни е града хд И аз не съм срещала никъде метални формички, а хартиените кошнички наистина ги има в почти всяко левче.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    ^ Ами вземете си метални формички за крем карамел, същата работа вършат.

Град
    пространството на Дисе
    ^По левче бройката в Евроланд- не, мерси. Домъкнаха ми 12 броя форми за мъфини за няма и 3 лв от джъмбо.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby Виж мнението
    Как така ги няма никъде...не знам от къде сте,но в Бургас е пълно с метални тавички с форми за мъфини.Също и с хартиените кошнички.В левчетата винаги има.
    И аз съм виждала много по еднолевките. Предполагам, че във всяка еднолевка би трябвало да има, не знам.
    ^^^
    Бургас <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си