- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос, моля за бърз отговор!
Здравейте!
С приятелката ми правихме секс, но тя беше в овулация. По принцип не е много сигурна заради нередовния си цикъл, но казва че е. Правихме го без предпазни средства и не съм свършвал в нея, за това съм сигурен. Въпроса е да пие ли хапче защото няма много време? Оплаква се от болки в корема и отпадналост. Личната и лекарка отказва да даде направление за гинеколог в момента, можела чак след месец.
Те тия презервативи ги правят децата да може да си играят на балончета с тях.Тест направете,макар че едва ли ще има нужда.Квот е станало е станало.Но не мисля,че има нужда от хапче
Това е от неделя вечер, все още има време за хапче .. рано е за тест
Нали не си пуснал малките разбойници в нея,вероятност има..но чак за хапче,не мисляи другия път ползвай капут,ако не можеш да поемеш отговорността от действията си
![]()
Не съм ги пуснал, но вероятността голяма ли е? Наистина тва хапче не е хубаво особено изпито напразно, затова е важно да знаем.
Е обяснете ми аджеба, след като знае че е в овулация, защо правите без и после ревете по форуми ??? Не мога да го разбера, честно ви казвам.
Тя е с нередовен цикъл първо каза,че не е сигурна след акта каза, че е в овулация. Както и да е не ми трябват обвинения, а мнения какво да прави защото няма много време.
Правите глупости без да мислите, после искате съвети. Трябва грам сексуална култура да няма човек, и хич за нищо да не му пука, та да тръгне да прави секс без каквито и да било предпазни средства, когато и двамата знаете, че тя е в овулация.
Ние можем само да гадаем, бременна ли е или не. Ама другия месец (ако не е бременна сега де), като е в овулация, пак я направете тази глупост!
Ама ти с точност ли очакваш да ти кажем дали е забременяла?Щом си толкова загрижен,да си беше сложил един презерватив-отнема по-малко време.
Абе както не стават така и стават. Друг път без такива глупости въпроса е сега какво да се прави че е много уплашена.
Нямах предвид празнене по време на овулация, не ми изкривявай думите! Но дори и да свършиш в нея при овулация, няма 100% гаранция, че ще забременее. Особено ако си се празнил скоро - ще рече същия или някой от предните дни. Естествено, при овулация шансът за бременност е максимален, това го знае всяко хлапе, но сама по себе си овулацията не е достатъчно условие.
И моите родители така са си мислели,но ето ме мен.
Не взимайте хапче,то трябва да се купи почти веднага след акта,за да има действие.
Според мен не е бременна,но не правете повече глупости,защото и само един гаф е достатъчен.
а освен безплодие след време какви са рисковете от напразно приет ескапел?
п.п тя е много настоятелна да го пие, но щом казвате че няма смисъл![]()
Бий два шамара,1 чаша студена вода и й предай много поздрави от форума.
Има шанс да е забременяла от предеякулационната, но не е особенно голям. Аз лично не бих пила ескапел, но вие си решавате.
На 17 е и не е готова за такова нещо. А ако екапелът е изпит напразно какви са рисковете?
ето, прочети това
http://apteka.framar.bg/30003049/%D0...%D0%BC%D0%B3-1
Ясно.
http://www.teenproblem.net/forum/sho...86%D0%B8%D1%8F
А в тази тема казвате други неща. Какво да правим последно?