.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Question Въпрос, моля за бърз отговор!

Здравейте!
    С приятелката ми правихме секс, но тя беше в овулация. По принцип не е много сигурна заради нередовния си цикъл, но казва че е. Правихме го без предпазни средства и не съм свършвал в нея, за това съм сигурен. Въпроса е да пие ли хапче защото няма много време? Оплаква се от болки в корема и отпадналост. Личната и лекарка отказва да даде направление за гинеколог в момента, можела чак след месец.

Супер фен Аватара на minchorna
    Те тия презервативи ги правят децата да може да си играят на балончета с тях.Тест направете,макар че едва ли ще има нужда.Квот е станало е станало.Но не мисля,че има нужда от хапче

Това е от неделя вечер, все още има време за хапче .. рано е за тест

Нали не си пуснал малките разбойници в нея,вероятност има..но чак за хапче,не мисля и другия път ползвай капут,ако не можеш да поемеш отговорността от действията си

Не съм ги пуснал, но вероятността голяма ли е? Наистина тва хапче не е хубаво особено изпито напразно, затова е важно да знаем.

Е,тука вече може да хвърляш ези-тура.

Мега фен Аватара на draid
    Е обяснете ми аджеба, след като знае че е в овулация, защо правите без и после ревете по форуми ??? Не мога да го разбера, честно ви казвам.

Тя е с нередовен цикъл първо каза,че не е сигурна след акта каза, че е в овулация. Както и да е не ми трябват обвинения, а мнения какво да прави защото няма много време.

Правите глупости без да мислите, после искате съвети. Трябва грам сексуална култура да няма човек, и хич за нищо да не му пука, та да тръгне да прави секс без каквито и да било предпазни средства, когато и двамата знаете, че тя е в овулация.
    Ние можем само да гадаем, бременна ли е или не. Ама другия месец (ако не е бременна сега де), като е в овулация, пак я направете тази глупост!

Супер фен Аватара на nymphadora
    Ама ти с точност ли очакваш да ти кажем дали е забременяла?Щом си толкова загрижен,да си беше сложил един презерватив-отнема по-малко време.

E aз мислех че след като не свърша в нея няма опасност.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от United. Виж мнението
    E aз мислех че след като не свърша в нея няма опасност.
    Принципно си е така. Даже да свършиш в нея, пак не се забременява чак толкова лесно.

Изобщо, вероятността да е забременяла ми се струва нищожна при тия обстоятелства, така че споко.

Цитирай Първоначално написано от Magician Виж мнението
    Принципно си е така. Даже да свършиш в нея, пак не се забременява чак толкова лесно.
    Пък даже и да свършиш в нея при овулация,бебета така лесно не стават,нали?

Абе както не стават така и стават. Друг път без такива глупости въпроса е сега какво да се прави че е много уплашена.

Фен Аватара на Magician
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    Пък даже и да свършиш в нея при овулация,бебета така лесно не стават,нали?
    Нямах предвид празнене по време на овулация, не ми изкривявай думите! Но дори и да свършиш в нея при овулация, няма 100% гаранция, че ще забременее. Особено ако си се празнил скоро - ще рече същия или някой от предните дни. Естествено, при овулация шансът за бременност е максимален, това го знае всяко хлапе, но сама по себе си овулацията не е достатъчно условие.

И моите родители така са си мислели,но ето ме мен.
    Не взимайте хапче,то трябва да се купи почти веднага след акта,за да има действие.
    Според мен не е бременна,но не правете повече глупости,защото и само един гаф е достатъчен.

а има ли опасност от предеякуларната течност ?

а освен безплодие след време какви са рисковете от напразно приет ескапел?

п.п тя е много настоятелна да го пие, но щом казвате че няма смисъл

Бий два шамара,1 чаша студена вода и й предай много поздрави от форума.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Има шанс да е забременяла от предеякулационната, но не е особенно голям. Аз лично не бих пила ескапел, но вие си решавате.

защо не би след като има шанс?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от United. Виж мнението
    защо не би след като има шанс?
    Ако въпроса ти беше отправен към мен: Дори и да забременея, бих износила и родила детето, защото ще е от мъжа, когото обичам. А след като не си свършил и ти е било 1ви тек, не вярвам само от предеякулата да стане белята.

На 17 е и не е готова за такова нещо. А ако екапелът е изпит напразно какви са рисковете?

Ясно.
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...86%D0%B8%D1%8F
    А в тази тема казвате други неща. Какво да правим последно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си