.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Зелен чай

Зелен чай

Здравейте. Искам да Ви питам дали ще ми помогнете с избора си на ефективен и качествен ЗЕЛЕН ЧАЙ. Такъв, какъвто например Вие сте използвали или пък Ваш близък, на когото му е помогнал за спадането на поне известна част от теглото и изчистването от токсините и мазнините. А и на достъпна цена да бъде ,поне ДО към 15-20 лв. Благодарна ще съм Ви !

Супер фен Аватара на marble
    Не очаквай чудеса само от един чай. Трябва да си напънеш задника, за да отслабнеш.
    Моя е от био магазините Балев, но предполагам и другаде го има. Кутийката е тъмно зелена с една чаша отпред и е на фирмата Clipper.. За 4 лева. За какво ти е толкова скъп?

anonymous708973
    Guest
    Moqt e sencha or ot veda house. Zelenite chaiowe kato cqlo mirishat zle i imai predwid, che se piqt wednaga, che inache taninite utaqwat i se prwrushtash w neshto drugo.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Такъв пия аз.Струва 7-7,50 лв. http://prikachi.com/images/361/5986361p.jpg

Не то даже ако става на въпрос, колкото е по-евтин, по-добре а мен Но искам да е и такъв какъвто е ефективен. Аз задължително започна ли да го пия зеления чай ще го комбинирам с здравословно хранене и тренировки, и затова.
    А вие тези чаиове, които пиете помагат ли ви, поне малко? ))

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Мдам, забързват метаболизма.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на marble
    Аз лично го пия вечер, след вечеря да ми разхлаби стомаха, въпреки, че много хора не го пият вечер заради кофеина в него.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Мен кофеина не ми действа, тъй като попринцип спя малко, а интересно ми стана, ако не се пие веднага, какво става? Каква е вредата в съставките?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си