.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Linkin Park

Hybrid View

Linkin Park

Останаха ли фенове на Linkin Park, защото ми се струва, че станахме доста малко в България... Ако сте фен - ПИШЕТЕ

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    фенка!

1 човек това е напредък :Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Разбира се, че има фенове :3

Повече от фен Аватара на teen95
    Фенка !

Яка песничка :3

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Аз съм фен, но на старите им неща, новите изобщо не са като за LP, много експериментално !!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Фен! Последния албум също бая ме грабна, A Thousand Suns е най-слабият им, според мен. Тая година даже чакам да ги поканят на Спирита. LP имат най-много гласове!

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Има, има!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Има!

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Living Things е нещото което слушам най-много в момента.Не разбирам твърденията, че музиката им се променя и ЛП скапват музикалното си минало. Много ясно, всичко се променя, минаха повече от 12 години от така хвалените албуми, които аз също харесвам, но новите не отсъпват по-нищо. Ако си истински почитател на тяхното творчество не се отказваш от тях защото те се променят и израстват. Много групи измениха първоначалният си облик, но това не отблъсва феновете от тях, не е възможно да се прави едно и също нещо 15 години подред с едно и също звучене, тогава щяха да се превърнат в изтъркана грамофонна плоча и "феновете нали" щяха да оплакват от това. Добро за хората няма и угодия също. Така, че който си ги харесва нека с кеф да си ги слуша!
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Living Things е нещото което слушам най-много в момента.Не разбирам твърденията, че музиката им се променя и ЛП скапват музикалното си минало. Много ясно, всичко се променя, минаха повече от 12 години от така хвалените албуми, които аз също харесвам, но новите не отсъпват по-нищо. Ако си истински почитател на тяхното творчество не се отказваш от тях защото те се променят и израстват. Много групи измениха първоначалният си облик, но това не отблъсва феновете от тях, не е възможно да се прави едно и също нещо 15 години подред с едно и също звучене, тогава щяха да се превърнат в изтъркана грамофонна плоча и "феновете нали" щяха да оплакват от това. Добро за хората няма и угодия също. Така, че който си ги харесва нека с кеф да си ги слуша!
    Ac/Dc, Judas Priest, Iron Maiden, Rolling Stones, изтъркани ли са, защото по твоята логика, да !!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на Illusion772
    Слушам linkin park от достатъчно време за да мога да каже че нов и стар linkin park няма. И преди и сега текстовете им са невероятно смислени, подплатени с чувства и емоции, а мелодиите им са винаги на място като разкрасяват песните им на маx. И единственото което не харесвам в linkin park е това че дори и със самолет не прелитат над България , и се съмнявам че ще направят концерт тук.

П.С. Поздрав за всички фенове: http://www.youtube.com/watch?v=ScNNfyq3d_w

Ако някои иска да се присъедини към групата на Linkin Park в FACEBOOK ето линк. https://www.facebook.com/groups/168999839845515/

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не ме кефят нещо, скучни са ми...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си