.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на kotenciiity

Защо не разбират?

Как да накарам съучениците ми да разберат че не съм циганка?
    Аз не съм циганка! Имам леко мургав вид и косата ми е черна и къдрава и те вече са преценили че съм циганка.
    От 2 години съм в този клас и в първата нямаше кой знае какви проблеми, но втората дойдоха няколко нови ученика и двама от тях са абсолютни расисти. Всяка втора дума им е циганин, циганка, негър, евреин, черен и т.н.т.
    И като започнат така... Няколко пъти съм се крила в тоалетната да плача заради тях.
    Омръзна ми! Искам малко помощ! Не издържам!

Благодаря!

Повече от фен
    Директно им кажи, че си циганка толкова, колкото са и те. Как можеш да плачеш при положение, че няма от какво да се обиждаш?

И к'во значение има? Толкова ли ти е важно какво мислят някакви отрепки за теб, че чак плачеш?!

Това с плаченето изобщо не си го и помисляй!
    Обърни се към учителите, директора и училищния психолог. Тормозът трябва да спре.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не им обръщай внимание! Не си заслужават. За умните хора няма някакво значение дали си циганка или не.

Защо ти пука какво е казал еди-кой-си за теб ? Цял живот ще има хора които ще те обиждат - понякога защото си по-успешна от тях, понякога защото си по-малко успешна от тях, а понякога и просто ей така, за спорта. Научи се да не им обръщаш внимание.

Ако обаче освен с думи те тормозят и физически, тогава вече веднага се обърни към директор/класна/родителите си.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не им обръщай внимание. Дето се вика: "Убий идиота с мълчание".
    Остави ги да си говорят и да си мислят, че на теб ти пука, и нека се мислят за велики. В един момент и те ще пораснат, но сега просто са едни дечурлиги, които и на идея си нямат от нищо.
    И все пак би било добре да споделиш с учител/директор/родител. Това се счита за психически тормоз, така че.

Повече от фен Аватара на kotenciiity
    Благодаря ви. Опитвам се да не им обръщам внимание, но понякога просто не издържам. Понякога всичко избива.
    Ще поговоря с класната и да видим дали ще спрат.

Ако не си циганка наистина, няма за какво да се притесняваш.

Повече от фен
    И кво те боли? Аз съм си циганин и хич не ме ебе кой какво мисли за произхода ми, или за името ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си