- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Марихуаната (коз)
Всъщност честно казано, при мен винаги са вървяли едно с друго. Щото реално погледнато, встрани и отгоре + същественият въпрос, породен от вътрешната дисхармония "Какво съм аз всъщност, аз ли съм този предмет, аз ли съм клончето на това дърво." Звучи доста налудничаво, ама колкото и да е гадно като преживяване, всъщност си има и хубави страни, мен лично ме вдъхновява и пуска по-надълбоко в езерцето, дет са вика, яко във филма. Ама то хем е като филм, хем като глупава реалност, сякаш изградена от илюзии. Сякаш това, което виждаш е декор и само декор, картони, оцветени, нещо нереално, което всъщност обработва мозъкът ти по такъв начин, че след това да си мислиш, че виждаш свят, живот, това, което е, а всъщност имаш чувството, че е 2Д нещо съвсем нереално, празно пространство, нищо, или просто театър. Както казах нали, хубавото е, че 'отваря мозъка'. А многото гледни точки, обогатяват цялостния вид.
Да, самото състояние има много, много ползи и ако експериментираш с него сигурно ще има ползи.
Само че аз изпитвам огромен страх, който не ми позволява да се потапям в чувството. Все още работя над страха.
Но се ужасявам като ме обземе това състояние и се опитвам да го потискам. Макар че е безопасно.
Просто самата пустота, която чувствам ме побърква. Да, къщите са ми като кухи, улиците са като декор, хората са мн странни. Но същевременно има много хляб в това състояние, според някои хора дисоциацията е форма на духовно пробуждане. Дали е така не знам, би могло да донесе много големи ползи в духовно и личностно развитие според мен ;д
Последно редактирано от KumchoValcho : 03-20-2013 на 17:58
Да, така е. Тъй като, както споменах, различните гледни точки, обогатяват, а това е пооовече от хубаво. Важното е да не го приемаш със страх, приеми го като предимство именно заради тази му черта - духовността. Предимство е, имам чувството, че интуицията ми работи на пълни обороти, започнах да се интересувам все повече и повече за някакви психологични термини и състояния, сила на мисълта, подобни неща. Даже така погледнато, вече го виждам като полза, виждаш се като вдясно от стадото с овцете. И не просто така дясно, ами все пак, лидерска позиция, щото дефакто си способен да ги манипулираш най-безсрамно и потулено. Знаеш ли като цяло кое е предимство, отключва.
Доста се информирах след като, за щастие, видях темата, и попаднах на много материал свързан с това, че чаделчето отключва склонност към психоза и т.н. и т.н. Нека го примем така, ако се намираш в празна зала, но тя е с форма на кръг, представи си нали мрамор, колони за цвят... :Д Та тази зала от всяка страна има врати, но те са заключени. Сякаш вече вкусил от греховното удоволствие, лека полека те се разтварят. Може би имат краен предел тия "панти", а може и да са безкрайни, знае ли човек. Тоест това са твоите умения, скрити дарби, за които дори не подозираш а и дори не си информиран за тях. Плюс е, да, но също и минус, сам знаеш защо. Хубавото във всяко нещо е, че си има и добра и лоша страна, в случая възползвай се максимално от всяка предоставена ти възможност.
Е разбира се, нямам за цел да подтиквам и насърчавам, хората да пуфкат ганджа, това е личен избор, но всеки трябва да знае, че всяко нещо както и недостатъци, така има и своите предимства, колкото и консерватизъм да се лее по този свят.
В моя град един грам чук струва 5 лева за 20 си зимаш 3 грама и три дни си гипс
ас поших малко терва одеве
и ситуацията беше...текста четоха артистите![]()
Приятели, защо се получи така тази вечер????![]()
Шибани гадни долни наркомани. Сигурно целите ви ръце са пълни в дупки от иглите и кой знае какви болести си предавате чрез изпозването на една обща спринцовка марихуана. Аз никога не съм си инжектирал марихуана и никога няма. Марихуаната те прави тъп, пропадаш физически и психически, всички приятели и познати те заебават и единственият начин да се откажеш от зависимостта си към марихуната е рехабилитация.
Вижте сами този постер, той ми промени начина на мислене
![]()
they tried to make me go to rehab but i said no no noooo
И видя какво стана с Ейми от толкова много марихуана, нали![]()
Ако Уайнхаус беше единствено и само на трева, не мисля, че щеше да има такива последствия. Като не сте толкова запознати, или пък си мислите, че сте крайно информирани, съжелявам, грешите. Марихуаната не се инжектира. Тя се пуши, яде, шмърка. Тя не е субстанция, за да бъде влята в кръвта. Не е правена в лаборатория. Марихуаната сама по себе си не може да създаде тези последствия, които тоя постер показва. Единственият външен ефект, който можеш да получиш, е просто да понадебелееш, но си зависи от организъма.
марихуаната се шмърка?
то густо, то пусто
Ами не, смесването на тревицата с друг наркотик от рода на херц, бонбонки, и подобни отвратителности - с две ръце, но само и единствено марихуаната, рани и тотална промяна във облика, няма как...
А за шмъркането, да. Все пак не може да не сте чували, че и тютюна се шмърка... Все е сено.![]()
А ,е да, съгласна съм. Направо самия пост си звучеше като нууб ирония.