- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почивка на косата от преси и маши.
Не, разбира се.. Вчера примерно си направих маска с 2 жълтъка, кисело мляко, масло от пшеничен зародиш (но по принцип в маските си слагам бадемово масло, не това), лимонов сок и водка. Мисля, че това беше всичко.. ;д По принцип около тези продукти ми се въртят маските, като от време на време слагам нещо друго, махам нещо и така.. Например мед, мас, газ и други.. За да не привикне косата ми много и да спрат да действат. Стоя колкото мога с маската.. Мия я с шампоан, после балсам и не я суша.. Чакам да изсъхне. Като се изтече водата от косата ми и почне да поизсъхва, но все още е влажна, си слагам масло от пшеничен зародиш против цъфтеж.. Просто малко в краищата, че косата ми расте много бързо и ако я изоставя, цъфти веднага ;д От дължината на косата зависи в какви количества да си бъркаш маската.. Мацотиш я на главата, слагаш 1 торба, после 1 кърпа и стоиш колкото можеш. В Интернет има доста домашни маски, може да си харесаш нещо друго, а и тук из темите по първите страници също има за различните коси.![]()
Момиче ^^