.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

проблеммм СПЕШНО Е

така началото на юни с нашия клас ще ходим на синьо училище. Проблемът е, че по принцип не съм се обезкосмила в половата зона и краката. много не ми се иска защото след това трябва редовно да ги махам. А не ми е удобно особено когато ще сме на плажа защото ще се притеснявам от банските да не се виждат някои косми......... КАКВО ДА ПРАВЯЯЯЯ

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Лятото като ходиш с къси неща не ти ли е неудобно също заради краката?
    По-добре ги махни навсякъде,за да не се притесняваш

Махни ги. Но не ги бръсни, в никакъв случай. И все пак - на колко си? Покажи снимка, понякога преувеличаваме.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

аз съм почти на 14 и за сега само ги махам подмишниците с епилатор а на краката не съм

Фен Аватара на sunrisee6
    Град
    София
    Отиди на кола маска само на бикини зона, тоест само това ще ти махнат, което излиза извън банския.
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената, или цял живот оставаш зад кулисите!

-------
    Where did my cookie go? O.o

ми не смея така а ако ги махам с епилатора ще се виждат ли

Banned Мега фен
    по добре на кола маска,отколкото с епилатор - ще боли и в 2та варианта,но с кола маската боли за някакви секунди и после утихва,а с епилатора ще ти е 1во мн трудно и ще те боли постоянно докато се епилираш.. + че изисква повече време,а на кола маска за 15мин. си готова.. махай всичко... записваш си час за козметик и готово.. ще и кажеш,че ти е за първи път - ще те разберат все пак,всеки е минал през тоя период и толкова.. после 1 месец за косми няма да мислиш.. после пак така и готово..след време дори сама ще почнеш да си правиш

а ще стане ли с крем депилатор

а няма ли да станат малко по-твърди

Не и от веднъж. Всъщност след дълго време ще ти се промени структурата на косъма като резултат от епилацията. Не се притеснявай толкова.
    Кремът май е най-добрият вариант за теб.

Голям фен Аватара на Slobbery
    Без депилатор! Същото е като бръснача,кола маска е най-добрия вариянт.

~

И аз препоръчвам кола маска.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си