.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

Talking Проблеми с бившата

Здравейте

Искам да споделя моята история ,може да ви се стори смешна и нелепа но това е .

С бившата ми приятелка ходихме 5-6 месеца и си бяхме супер добрата двойка заедно ,но постепенно започваше да ми омръзва.. започна малко да ме дразни, карахме се често.. (не бяхме правили секс през цялата си връзка)
    И един ден тя искаше да поговорим, зашо така се получава между нас , аз овъртах,овъртах и тя директно ми се предложи ... каза ми "ако го искаш ,за мен няма значение,ще го направя заради теб" и така няколко минути ми повтаряше само как можела да ми лапа,да ме направи много щастлив,всичко щяло да бъде като преди и някви от тоя род ...Но аз не исках това от нея,тя беше с 3 години по малка от мен (на 15 тогава) .. не съм тъкъв просто , така или иначе после щяхме да скъсаме... ии да тя ми се расърди защото категорично и отказах, не ми се обаждаше в продължение на 2-3 дена и после разбрах че е разправяла наляво надясно че съм и бил отказъл и съм "страхливец" едва ли не .
    Можех да я оправя , нито ми беше първата нито последната... тея момичета нищо не оценяват ей ! Искат само ебане. Еми да от тук нататъка вече ще правя така само :P

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Била е на 15, нормално е да е искала само да ти лапа.

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Била е на 15, нормално е да е искала само да ти лапа.
    Не искаше само да ми лапа ами и да го правим , работата е там че аз не исках защото едва ли не насила го прави заради мен

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Няма лошо в това. Сам виждаш в днешно време какво е положението относно тази тема.

А и не познавам момче, което да е отказало секс на момиче.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    А и не познавам момче, което да е отказало секс на момиче.
    Моят приятел. Заради годините ми (имам още месец и половина до 18 )..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен
    Един съвет - като жена ти предложи свирка - приемай (освен ако не си обвързан ест). Иначе им ебава майката на достойнството почват да се филмират "толко ли съм грозна че чак свирка ми отказа" и тн.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Моят приятел. Заради годините ми (имам още месец и половина до 18 )..
    че вие нали уж си оправихте взаимоотношенията сексуално или аз съм разбрала грешно ?

по темата - браво за постъпката,същия като нея си щом пост-на темата... 6 месеца - не е малко,че да е курва щом иска секс.. обаче това,че те е развяла също не печели уважение,а това,че ти пусна темата с цел и ти да я обиждаш публично - е и ти не печелиш уважение

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    че вие нали уж си оправихте взаимоотношенията сексуално или аз съм разбрала грешно ?
    не точно;
    дълга история , не ми се обяснява
    но по принцип с него сме заедно, но все още НЕ правим секс по една или друга причина
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен
    Хм, някакво странно стечение на обстоятелствата днес:
    По-рано във Facebook видях това:
    - дали е фейк, не знам, но пък ми се струва много забавно (по необясними причини ).
    А сега и тази тема... Просто се почувствах длъжен да се разпиша.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    не точно;
    дълга история , не ми се обяснява
    но по принцип с него сме заедно, но все още НЕ правим секс по една или друга причина
    ясно.... аз пък си помислих че вече сте ОК със секса

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ти си се показал като стойностен мъж, а тя като ефтина к*рва с извинение, шом те разнася на ляво и на дясно. Не си хаби нервите излишно, като на нея толкова и се ебе, тъпкачи дето ще я опънат 2-3 пъти и ще я наритат много.

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ти си се показал като стойностен мъж, а тя като ефтина к*рва с извинение, шом те разнася на ляво и на дясно. Не си хаби нервите излишно, като на нея толкова и се ебе, тъпкачи дето ще я опънат 2-3 пъти и ще я наритат много.
    Ти па си много 'убава.
    Момичето било курва,защото 5-6 месеца не е спала с приятеля си и накрая е решила да спре да овърта и да действа и това я прави еВтина курва?
    Нея толкова да й се ебе?!?Ако толкова й се правеше секс, най-малкото е щяла да спи с него доста по-рано.Хайде, стегнете се.
    А ти,авторе, защо пусна темата?С каква цел? Да се самоизтъкнеш?
    Жалка история си.

Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    Ти па си много 'убава.
    Момичето било курва,защото 5-6 месеца не е спала с приятеля си и накрая е решила да спре да овърта и да действа и това я прави еВтина курва?
    Нея толкова да й се ебе?!?Ако толкова й се правеше секс, най-малкото е щяла да спи с него доста по-рано.Хайде, стегнете се.
    А ти,авторе, защо пусна темата?С каква цел? Да се самоизтъкнеш?
    Жалка история си.

Тоя пък следващия ... да се самоизтъкна , с кво да се самоизтъкна е лек ? Искам мнения дали съм постъпил правилно . Айде пътя.

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от AlexKush Виж мнението
    Тоя пък следващия ... да се самоизтъкна , с кво да се самоизтъкна е лек ? Искам мнения дали съм постъпил правилно . Айде пътя.
    лек, в интернет си,тук няма път като на село?
    не намерих смисъл в темата ти,може би това се дължи на факта,че не си задал въпрос? Само казваш какво направила тя,какво си направил ти и финалното изречение беше просто..страхотен си. Никъде не видях "искам мнение'',''съжалявам'',''трябв а ли да съжалявам'',етц.Видях само едно самоизтъкване как си щял вече само да спиш с жените и до там.
    Е, wtf?

пп. само да спомена,че съм момиче.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Оооо, и мен много би ме жегнало някой да ми откаже(особено пък собственото ми гадже!), но не я оправдавам, че е пускала клюките. Ама, можеш просто да кажеш, че не си искал да правиш секс с дете.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Оооо, и мен много би ме жегнало някой да ми откаже(особено пък собственото ми гадже!), но не я оправдавам, че е пускала клюките. Ама, можеш просто да кажеш, че не си искал да правиш секс с дете.
    Абсолютно!Та тя е била на 15.Мисля,че си постъпил много добре.Да не ти пука какво е разправяла

BuBy

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    и на теб ще откажа нямаш проблеми (жегна ли те ? )

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от AlexKush Виж мнението
    и на теб ще откажа нямаш проблеми (жегна ли те ? )
    Да бе, много би ме жегнало да ми откаже някой, който до скоро е имал приятелка на 15...

Между другото, намирам желанието на момичето да иска да РАЗНООБРАЗИ и съответно ПОПРАВИ връзката със секс за съвсем нормално. А ти е можело да ѝ обясниш нещата, не знам обяснил ли си ѝ това, което написа тук, но ако не си го направил - да, държал си се като кретен.

Ииииии днеска я видях в даскало и си извъртя главата ... жалката работа

Виждаш ли .. трябваше да има пайаджина фостата

Дали
    Последно редактирано от AlexKush : 03-14-2013 на 12:40

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре я остави и не и обръщай внимание

Хващай се с по-стойностни хора.. тая явно не си е струвала..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Доказал си се като достоен мъж, който не желае единствено секс от момичетата/жените - това си е наистина за похвала. Колкото до нея - не се занимавай с такъв човек.

Когато се научите да си намирате стойностни приятелки няма да се оплаквате. А и като се захващаш с 15 годишни какво друго очакваш освен детски истории и цирк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си