- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми с бившата
Здравейте
Искам да споделя моята история ,може да ви се стори смешна и нелепа но това е .
С бившата ми приятелка ходихме 5-6 месеца и си бяхме супер добрата двойка заедно ,но постепенно започваше да ми омръзва.. започна малко да ме дразни, карахме се често.. (не бяхме правили секс през цялата си връзка)
И един ден тя искаше да поговорим, зашо така се получава между нас , аз овъртах,овъртах и тя директно ми се предложи ... каза ми "ако го искаш ,за мен няма значение,ще го направя заради теб" и така няколко минути ми повтаряше само как можела да ми лапа,да ме направи много щастлив,всичко щяло да бъде като преди и някви от тоя род ...Но аз не исках това от нея,тя беше с 3 години по малка от мен (на 15 тогава) .. не съм тъкъв просто , така или иначе после щяхме да скъсаме... ии да тя ми се расърди защото категорично и отказах, не ми се обаждаше в продължение на 2-3 дена и после разбрах че е разправяла наляво надясно че съм и бил отказъл и съм "страхливец" едва ли не .![]()
Можех да я оправя , нито ми беше първата нито последната... тея момичета нищо не оценяват ей ! Искат само ебане. Еми да от тук нататъка вече ще правя така само :P
Била е на 15, нормално е да е искала само да ти лапа.
Няма лошо в това. Сам виждаш в днешно време какво е положението относно тази тема.
А и не познавам момче, което да е отказало секс на момиче.
Ти си се показал като стойностен мъж, а тя като ефтина к*рва с извинение, шом те разнася на ляво и на дясно. Не си хаби нервите излишно, като на нея толкова и се ебе, тъпкачи дето ще я опънат 2-3 пъти и ще я наритат много.
Оооо, и мен много би ме жегнало някой да ми откаже(особено пък собственото ми гадже!), но не я оправдавам, че е пускала клюките. Ама, можеш просто да кажеш, че не си искал да правиш секс с дете.
Ииииии днеска я видях в даскало![]()
и си извъртя главата ... жалката работа
![]()
Хващай се с по-стойностни хора.. тая явно не си е струвала..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Доказал си се като достоен мъж, който не желае единствено секс от момичетата/жените - това си е наистина за похвала. Колкото до нея - не се занимавай с такъв човек.
Когато се научите да си намирате стойностни приятелки няма да се оплаквате. А и като се захващаш с 15 годишни какво друго очакваш освен детски истории и цирк.
Вдигни възрастовата граница и не се занимавай с лапета![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Ти па си много 'убава.
Момичето било курва,защото 5-6 месеца не е спала с приятеля си и накрая е решила да спре да овърта и да действа и това я прави еВтина курва?
Нея толкова да й се ебе?!?Ако толкова й се правеше секс, най-малкото е щяла да спи с него доста по-рано.Хайде, стегнете се.
А ти,авторе, защо пусна темата?С каква цел? Да се самоизтъкнеш?
Жалка история си.
Да бе, много би ме жегнало да ми откаже някой, който до скоро е имал приятелка на 15...
Между другото, намирам желанието на момичето да иска да РАЗНООБРАЗИ и съответно ПОПРАВИ връзката със секс за съвсем нормално. А ти е можело да ѝ обясниш нещата, не знам обяснил ли си ѝ това, което написа тук, но ако не си го направил - да, държал си се като кретен.
Постъпил си, разбира се.. Щом разкарваш жена, винаги постъпваш правилно!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
лек, в интернет си,тук няма път като на село?
не намерих смисъл в темата ти,може би това се дължи на факта,че не си задал въпрос? Само казваш какво направила тя,какво си направил ти и финалното изречение беше просто..страхотен си. Никъде не видях "искам мнение'',''съжалявам'',''трябв а ли да съжалявам'',етц.Видях само едно самоизтъкване как си щял вече само да спиш с жените и до там.
Е, wtf?
пп. само да спомена,че съм момиче.
И на мен ми прозвуча като самоизтъкване ама айде ,че видиш ли колко голям мъж си защото си й отказал секс . Еми хубаво другите ти начешаха егото , че си големият мъж а бившата ти била курва защото ти поискала секс
Ако беше такава щеше да спи с друг отдавна без да я е грижа за теб цели 5-6 месеца
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-15-2013 на 14:42
Един съвет - като жена ти предложи свирка - приемай (освен ако не си обвързан ест). Иначе им ебава майката на достойнството почват да се филмират "толко ли съм грозна че чак свирка ми отказа" и тн.