Здравейте от година и половина съм с приятеля си, и на него му е 1вата по-сериозна връзка (ако това има значение) , та проблема ми е, че от известно време започна все по-често да ми говори как иска да правим 3ка с още едно момиче.
До тук ок, не съм чак толкова против това, но на този етап аз не искам, поради 2причини- тялото ми ( не съм дебела, но и не съм с тялото ,което искам да съм. ),и няма да се чувствам добре в компанията на момиче с по-хубаво тяло от мен.. и другата причина - това че нямам момиче на което да се доверя до такава степен, че да я гледам едва ли не как прави секс с приятеля ми. От друга страна вече започвам и малко да се притеснявам приятеля ми да не започне да прави секс с някое друго момиче , само защото аз не искам 3ка. Уважавам че поне си признава това, че иска разнообразие (да прави секс с друго момиче + мен) , а не че направо тръгва да прави секс с друга без да ми казва, НО .. както казах на този етап нямам толкова добра приятелка , а за непозната изобщо няма да говоря. А не искам да ми изневери, защото не искам 3ка...
Моля ви, кажете си мнението , и без ТРОЛОВЕ ако може.