- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое е най-скъпото нещо,което сте си купили със собствени пари?
Такам имаше тема за парите там за кво най-често харчите.. тъ реших да постна що годе съща тема. Та така.. кое е най-скъпото нещо,което сте си купили със собствени пари (събрани или изработени) ? Хайде да видим кой за какво е давал луди пари.. също така, който иска може да сподели какво иска да си купи за напред и не е малко пари.![]()
Тъъъъъъ... аз над 2500 дадох за кола, иначе преди когато излезе телефона Джемс Бонд - Sony Ericsson С902i дадох над 8-900лв... акъл кво да ви кажем... сега такива пари за телефон НЕ..
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Още нямам собствени пари, защото съм на 14Но иначе брекети за 4 000лева ще ми се слагат след 2 седмици. ;д;д
Бански за 120 лв., като се замисля въобще не си заслужаваха парите..
Samsung galaxy note Не съм си изработила парите де, но съм си ги събирала![]()
за най-скъпо не се сещам но скоро си взех обувки за 370лв![]()
Кецовеиии преса за коса,която в момента ползвам само за бретона си..
Със собствени пари - дрехи, ел.цигари. Надявам се скоро на кола :Р
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като изключим жилище и мебели...компютърчето ми с периферията...сега се заглеждам по S.T.R.I.K.E. 7(някой да знае дали си струва случайно?).
- принтер
- преса за коса
- маша за коса
- дрехи
- клавиатура и част от парите за нов монитор, който сега не се използва, де. За рождения си ден получих лаптоп и така си седи сега монитора, и събира прах.
Иначе като цяло това са нещата. Имало е и дребни неща от рода на козметика, някакви лакове, играчки, гривни и така нататък. Парите съм си ги събирала. Сега съм се ориентирала да събирам пари, най - вероятно за шофьорските си курсове, за да не затормозявам нашите с излишни разходи на пари.
Да ви кажа аз никога не съм си купувал нещо много скъпо защото като малък когато събирах пари майка ми и сестра ми ми ги крадяха и аз ревах като луд![]()
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Азз... последно дадох около 70лв за тарантула, а сега може и 250лв да дам пак за една таратула... ;х
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
С лично мои, изкарани 1600лв., миналото лято си взех лаптоп ASUS, с идеята, че ще го ползвам за работа и развитие. Така и стана и съм много доволна.![]()
Абе кола не съм купувал, че имам на разположение завещана, ама сигурно съм дал за бензин пари колкото за една такаваИначе много пари съм давал за техника (компютри, телефони, и ред др ) Последният голям харч ми беше едно пътуване до Италия пролетта, където пак дадох една торба пари за бензин
Та в тоя ред на мисли най-големите харчове са ми били до 1500-2000 лв на куп.
Последно дадох около 400 лева за китара, парите ги събрах за има-няма 1 месец.. Иначе най-много (собствени) пари харча за дрехи.