- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое е най-скъпото нещо,което сте си купили със собствени пари?
като за 17годишна единственото със събрани пари от стипендията и закуските (уж ям в даскало, а всъщност си складирам парите, пък и отслабвам така :Д) съм си купувала неща - дрехи, разни дреболийки, подаръци за други хора, книги. сега искам лятото да работя и да си купя по-свестен тел, кецки etnies, яке на protest и такам :Д
Sony Ericsson Xperia Mini Pro за 380 леваСкоро кола мисля зимам
![]()
Със спестяване от джобни, стипендии и пари от празници, едни от най-скъпите неща, които съм купувала са микровълнова (преди 5-6-7 години). Преди 1 година си купих преса, миналата година- епилатор. Дрехи и обувки често се налага да си купувам сама (най-скорошното: едни кецове преди 2-3 дни), за фризьор също аз си плащам. Напоследък и за рождени дни давам от моите пари. Радвам се, че мога да спестявам общо взето![]()
Последно редактирано от tonssy : 03-17-2013 на 13:14
С пари, изкарани и събрани от работа - кола.
Пари, събирани от стипендии и това, което ми е оставало от джобните, които са ми давали - шофьорски курс, а ако става въпрос за нещо материално, предметно, купено - преса за коса, дрехи, неща под 100 лв общо взето, не е много.
Ми... май едни боти, 100лв. Обикновено не мога да пестя хич, не знам как се беше получила работата... :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Лаптопа ми за 1500лв...
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Шофьорска книжка..![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Днес си поръчах мачете с дръжка, изработена от злато и скъпоченни камъни - 12000$
Кучетата в града ги чака неприятна изненада.
^ дано да си трол, дано, дано.
п.с. най-много съм давала 400 лв от собствените си пари, за билети за концерт. Събирах ги 4-5 месеца + от рождения ден.. Ама си заслужаваше :3
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Маратонки за 320 лв...Ама то с моя номер се радвам,че изобщо намерих.
Не ми се отдава много спестяването... най-много собствени пари похарчих за рокля- 150 лева и същата сума за процедури в салон.![]()
Телефон,макар че си го поделих с наще,но все пак си бяха доста пари за айфон...;д
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Samsung Galaxy S III, а преди това и компютър.