.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не знам как казваш, че се познавате неотдавна, но вече те има чак за най-добър приятел?! Аз не бих нарекла някого, когато познавам сравнително от скоро чак "най-добър" приятел, а просто приятел...
    И все пак - опитай, пък каквото стане. Но имай предвид, че не всички жени обичат да се борят за тях, има някой индивиди(като мен), които го намират за досадно, след като веднъж са отказали и дори предпочитат те да бъдат "борещите се" за момчето.
    Думите са отегчителни - ти можеш 5 дена да ѝ обесняваш колко си влюбен в нея и тя да те реже, но ако просто действаш(прегръщаш я/цеунеш я), разбира се в подходящ момент, то шансът ти е по-голям. Или поне, ако тотално не те харесва, ще го разбереш от реакцията ѝ.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не знам как казваш, че се познавате неотдавна, но вече те има чак за най-добър приятел?! Аз не бих нарекла някого, когато познавам сравнително от скоро чак "най-добър" приятел, а просто приятел...
    И все пак - опитай, пък каквото стане. Но имай предвид, че не всички жени обичат да се борят за тях, има някой индивиди(като мен), които го намират за досадно, след като веднъж са отказали и дори предпочитат те да бъдат "борещите се" за момчето.
    Думите са отегчителни - ти можеш 5 дена да ѝ обесняваш колко си влюбен в нея и тя да те реже, но ако просто действаш(прегръщаш я/цеунеш я), разбира се в подходящ момент, то шансът ти е по-голям. Или поне, ако тотално не те харесва, ще го разбереш от реакцията ѝ.

Най - добър приятел , защото през малкото време ( няколко месеца) , в което се познаваме минахме през много неща ЗАЕДНО , просто няма друго толкова близко момче , а относно перфектния момент - май ще трябва да почакам до лятото , когато стане време за морето ! ^.^ Благодаря за съветите.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си