1.Имам ли въобще някакъв шанс с нея?
В живота винаги има шанс за всичко, най-малкото тривиалният отговор е 50:50, но...
има фактори, които влияят истински на реалната оценка на риска и шанса.

2.Как да подходя за да и покажа , че искам да сме повече от приятели ?
Ако искаш да и' стане ясно, по деликатен начин, че не искаш от нея само приятелство,
направи и' подарък, който правят "гаджетата" на половинките си, а не приятелите.
На времето при мен един подарен "Линдт" помогна много. Един приятел излизаше с едно момиче и му казах същото. Тогава той и' подари един "линдт" и той свърши достатъчно, но според него мацката със сигурност не го е взимала за най-добър приятел. Както те посъветваха по-горе - действай умерено, но твърдо. Т.е. - прави така нещата, че тя сама да си покаже.
Нали знаеш, че по един начин се прегръща приятел, по друг "любим". Жените (поне повечето) отдават голямо значение на тези знаци. Поне на времето...

3.Имали ли сте подобна ситуация ? ( И ако "Да" , какво направихте и как се развиха нещата ? )
Както описах по-горе пред очите ми се разигра такъв случай. Резултата беше положителен.
Но трябва да си наясно дали това момиче в момента има "гадже", дали е хлътнала по някого.
Дали изобщо желае да се обвърже. На тази възраст... мимолетните "чукания" са на мода.
За да не се изостава от статистиката на връстниците.