Еми к'во да се прави , такъв е живота!Не може всичко да е "розово" и да ти се получава , пък и в крайна сметка поне стана нещо между нас , а от тук нататък времето ще си покаже как ще се развият нещата ! ^.^
Аз ще ти кажа как ще се развият..Тя ще си излиза с приятелите,ти ще започнеш да ревнуваш,да държиш сметка ,да се карате и тя ще ти бие шута и ще ти е гадно ^_^ ДАНО ГРЕША!
Аз ще ти кажа как ще се развият..Тя ще си излиза с приятелите,ти ще започнеш да ревнуваш,да държиш сметка ,да се карате и тя ще ти бие шута и ще ти е гадно ^_^ ДАНО ГРЕША!
Ти направо си ме прокълна :Х :Х :Х ! Еми дано няма , но знаеш ли .. живота е гаден ;дд
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Казвам го,за да го знаеш като вариант(Ако не ти е минало през главата).Но се надявам да греша!
Естествено, нали знаеш подготвяш се за най-лошото, пък каквото стане После поне като си подготвен няма да ти е толкова голяма болка за умиране Амаааа.. да се надяваме, че всичко ще си е 6