- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какъв пенис харесвате
Какво друго освен дължината и дебелината на пениса ви прави впечатление ?
Да , ако е възможно да е крив като гега...
DAFUQ пишка като пишка... къвто ще да е, ако ме задоволява не ми пука как изглежда![]()
maDamn
имате ли някакви по конкретни предпочитания
да има срасло се въже на него,че усещането да е по грубо, като го натиснеш да излиза пиличка за нокти - не че нещо ама ноктите ми често се чупят и държа да ги поддържам, да е с косми по 1,5м. - по-къси ако са не ги признавам, преди мен да е минавал само циганки .... абе има и още,но за сега това![]()
Мен ме кефи ако е такъв релефен с така вените му да са изпъкнали.
Ми аз моя много си ги харесвам , то какво да ме му харесва човек .
Предполагам, че предпочитате и човешки да бъдат...
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Не си падам по пениси, но съм сигурен, че ако има опция
за споделяне във фейсбук и свети, мацките ще му се кефят.
на мен ми прави впечатление дали е мой или чужд
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Харитов,кво прайш тука,бе?
maDamn
Да има тъчскрийн
Авторе, пускал ли си някога тема в тоя форум, която да не е на тема "пишки"????
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ъм...по възможност надървени?![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
как ме гледа
прдпочитам да ме гледа любовно и да ми рецитира оди за любовта