.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Влюбил си се в своя представа за момиче. Единственото реално нещо е бил образа й, другото е измислено от главата ти. Това е като тия момичета/ момчета влюбени в известни личности. Като по-малка 2-3 години бях влюбена в анимационен герой. Г/д мога да те разбера, явно няма момиче, подходящо за теб и ти си изграждаш свое, но не е правилно... Трябва да го изживееш това, да се почувстваш готов за нещо ново и всичко ще си отмине натурално, без да се пресилваш. Аз не мисля, че си луд, просто доста объркан.
    nigga stole my bike

Както добре сте забелязали дълго време ме нямаше.
    Послушах тези от вас, които добронамерено ми препоръчаха среща със специалист.
    Записах си час при достатъчно реномирана личност, която обаче не се отнесе професионално.

Според въпросната, се опитвам да демонстрирам публично демонизиране на човешките ценности, воден единствено от популистки подбуди, и най-вече уронващ имиджа на нея и колегите и', като неразрешен случай.

Обясни ми, че съм човек, който приема и най-страшните и морални ценности, като средство което да опоругае с диаболистични мисли. В крайна сметка накрая призна, че каквото и да каже, че е напразно, тъй като се подигравам с отделеното ми от нея време. Супер! И това ми било професионалист!

Някакви нови идеи? Или конкретни специалисти? Тази освен разголени бедра, червена бухнала коса разпиляна върху зимната и' блуза, която крие раменете и', друго не показа. Очаквах повече професионализъм.

Аз НЕ бях от тези, които ти препоръчваха психолог, въпреки че всъщност искам да се занимавам с това, но истината е, че повечето гледат да ти вземат парите, а не да ти помогнат. Кой знае колко си прибират в джоба на гърба на объркани хора като тебе. Наговорила ти е някви общи приказки, един тон глупости, с които да те накара да се чувстваш още по-зле, познах ли? Че кво лошо има в диаболистичните мисли, самата мен винаги ме е влечало към свръхестественото, мистичното, тайнственото, неразкритото, ирационалното. Общо взето се интересувам от тези неща, но твоя проблем е просто, че се вживяваш прекалено. И сам осъзнаваш, че си създал една илюзия в ума си, проекция на несъществуващ образ - отърси се от тая представа и продължи да живееш в скучната реалност като заключиш гротескните ти фантазии на сигурно място в черепната ти кутия и глътнеш ключа, за да не се проявяват и да не ти пречат на общуването като цяло.
    Последно редактирано от YoUcANNOtiMaGiNe : 03-23-2013 на 19:33
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен Аватара на chushkopek
    Такава тема не бях виждал, изненада ме. Спри пиенето, ходенето по гробищата и си самовнушавай как не трябва да мислиш за въпросната. Изгради си навика да си се караш сам, когато си мислиш за нея. Както казаха, липсва ти воля. Намери си хоби и най-вече ако имаш достатъчно близка приятелка на която мислиш, че можеш да споделиш за това, давай. Заеби ги тия "психолози".....

Преди не си успял, сега е момента да се самоубиеш, изруд гнусен. Изчадие... Родителите ти са братовчеди, нали ?

Мега фен Аватара на pandabear
    Нека бъда твоята нова любов.

Към г-ца "Не можеш да си представиш", благодаря отново за подкрепата. Осъзнавам колко хубаво е да има хора като Вас.
    Наистина такива думи ме карат да се чувствам по-добре и малко по-спокоен. Може би в това е истината.

Към г-н Тайлър - Не съм сигурен, че нито вашите християнски ценности, нито моите атеистични мирогледи биха били достатъчно силен аргумент да не се случи съветопожеланието Ви. Но на този етап, не мисля да се възползвам, благодаря за загрижеността.

Към г-н Чушкопек - такава имам от скоро. Но не мисля, че ще го приеме правилно... А и не съм сигурен, че е безопасно, да става толкова близка с мен. Наистина ме е страх от общуването с хората.

Към г-ца ПандаБеър - тролският Ви дух е забележителен, ако изходим извън този контекст, не съм сигурен, че каквото и да извършите в живота си, ще заслужават толкова тежка обида от Бог, Сатаната или друга там някаква уж велика сила. Не си пожелавайте толкова ужасяващи неща, човек трябва да е внимателен "какво си пожелава", поне така казват възрастните хора.

^ не съм трол, Панда съм.
    Обич раздавам на всеки и по всяко време!! От Бог не ме е страх. Имам малки спречквания със Сатаната, ама и той ме е подкрепял през по-голямата част от скромния ми живот ^.-

Цитирай Първоначално написано от CannibalReturning Виж мнението
    Към г-ца "Не можеш да си представиш", благодаря отново за подкрепата. Осъзнавам колко хубаво е да има хора като Вас.
    Наистина такива думи ме карат да се чувствам по-добре и малко по-спокоен. Може би в това е истината.

Към г-н Тайлър - Не съм сигурен, че нито вашите християнски ценности, нито моите атеистични мирогледи биха били достатъчно силен аргумент да не се случи съветопожеланието Ви. Но на този етап, не мисля да се възползвам, благодаря за загрижеността.

Към г-н Чушкопек - такава имам от скоро. Но не мисля, че ще го приеме правилно... А и не съм сигурен, че е безопасно, да става толкова близка с мен. Наистина ме е страх от общуването с хората.

Към г-ца ПандаБеър - тролският Ви дух е забележителен, ако изходим извън този контекст, не съм сигурен, че каквото и да извършите в живота си, ще заслужават толкова тежка обида от Бог, Сатаната или друга там някаква уж велика сила. Не си пожелавайте толкова ужасяващи неща, човек трябва да е внимателен "какво си пожелава", поне така казват възрастните хора.
    Защо те е страх от общуването с хора?

Към "пандата": Ако и вашите очи са толкова зелени, колкото на аватара Ви, и ако разполагате с къдравеещи рижи коси, с лунички само около носа и наивна усмивка, ще се обмисля вашето предложение по начин, неангажиращ Олимп или другите митологични плашилища за овце.

А относно страха : Защото винаги премислям поне 5 до 10 пъти едно изречение преди да го възпроизведа. Защото хората са обидчиви и засягащи се лесно, още по-лесно се плашат от думи. Ами когато думите не са само думи? Тогава вече какво правим? Ще избяга в най-близката стена, ще изпадне в истерия, ще тича толкова силно, че ще чува разпиления чакъл под токчетата си, с глава обърната назад дали съм близо и дали я гоня, неосъзнавайки че пред себе си има стена, в която само три мига по-късно ще разбие красивото си лице и тогава ще се чувства още по-изплашена да не умре...

Супер фен Аватара на Pug_306
    Пък и не вярвам и самото това момиченце, което е там да го иска! Така че по добре се спри с тези неща докато не си си навлякъл още повече неприятности. Намери си едно свястно момиче от града, отдай се на него и ще видиш всичко ще е ОК

Като се опитваш да оригиналничиш чрез представяне на себе си, като интелигентна личност, това не те прави по нормален или способен да водиш нормален разговор с хора. Самият факт, че си на толкова години, а си нямал връзка с момиче, говори за теб. И няма защо да ми благодариш за загриженоста, все пак такива като теб, трябва да бъдат затваряни в Карлуково.

^ многУ си скучен.

Голям фен Аватара на Ospi
    Оле майко !

Мега фен
    :Д :д Ко му вярвате като любов от пръв поглед няма при мъжете

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Мдам, определено имаш дар слово. :Д

Цитирай Първоначално написано от CannibalReturning Виж мнението
    Към "пандата": Ако и вашите очи са толкова зелени, колкото на аватара Ви, и ако разполагате с къдравеещи рижи коси, с лунички само около носа и наивна усмивка, ще се обмисля вашето предложение по начин, неангажиращ Олимп или другите митологични плашилища за овце.

А относно страха : Защото винаги премислям поне 5 до 10 пъти едно изречение преди да го възпроизведа. Защото хората са обидчиви и засягащи се лесно, още по-лесно се плашат от думи. Ами когато думите не са само думи? Тогава вече какво правим? Ще избяга в най-близката стена, ще изпадне в истерия, ще тича толкова силно, че ще чува разпиления чакъл под токчетата си, с глава обърната назад дали съм близо и дали я гоня, неосъзнавайки че пред себе си има стена, в която само три мига по-късно ще разбие красивото си лице и тогава ще се чувства още по-изплашена да не умре...
    Знаеш ли какъв ти е проблема? Прекалено много ти пука. Ако избяга, жива и здрава да е...баси и приятелката. See what I did there?

Голям фен Аватара на Ospi
    Брато, теб като ти пука толкова много за това, което ще изръсиш и като си си втълпил, че принципно при всеки разговор ако не премислиш какво им кажеш хората ще избягат, няма как да си успешен и да не те е страх в комуникацията. Няма да се засегнат, няма да се уплашат от думите ти. Няма да избягат в най-близката стена, няма да изпаднат в истерия, няма да тичат толкова силно, че ще чува разпиления чакъл под токчетата си, с глава обърната назад дали си близо и дали я гониш, неосъзнавайки че пред себе си има стена, в която само три мига по-късно ще разбие красивото си лице и тогава няма да се чувства още по-изплашена да не умре. Повярвай в това, добий самоувереност и ще ти е много по-лесно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си