Харесва ми начина ти на мислене. Ти си изрод (в добрия смисъл).
Сега по темата, толкова ли се свършиха живите хора, че мина на мъртъвци?! Ти дори не си я познавал тая, от една снимка каква представа може да си изградиш?! Всичко е в главата ти - създал си един измислен образ за нея и си живееш с тая идея, само дето файда от цялата работа няма. Между другото изравянето не е било добра идея, чисто оскверняване на трупа, добре че не ти се е получило - душата и е нямало да получи покой. Тва, че си некрофил си го избий, дотолкова си се филмирал, че дали и сам си вярваш не знам. Все пак не те кефят трупове принципно, а само тая по изключение. Истината е, че вероятно подсъзнателно искаш нещо различно, този живот ти е скучен и желаеш да му придадеш особен смисъл. Какво не бих дала да вкарам някви свръхестествени елементи в живота си, да съм като Бъфи - убийцата, ама не става така. Можеш само да продължаваш да си живееш с представите, такива каквито собствения ти болен мозък си ги създава, но те си остават илюзии на една незначителна прашинка (какъвто е всеки от нас) в този необятен Космос. Ако ти е кеф, що пък да си променяш мисленето, всички сме малко или много луди, не слушай кво ти говорят. Не намирам нищо лошо в това да си изрод, стига да не вредиш на другите.