- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква поредна любовна драма...
Харесва ми начина ти на мислене. Ти си изрод (в добрия смисъл).
Сега по темата, толкова ли се свършиха живите хора, че мина на мъртъвци?! Ти дори не си я познавал тая, от една снимка каква представа може да си изградиш?! Всичко е в главата ти - създал си един измислен образ за нея и си живееш с тая идея, само дето файда от цялата работа няма. Между другото изравянето не е било добра идея, чисто оскверняване на трупа, добре че не ти се е получило - душата и е нямало да получи покой. Тва, че си некрофил си го избий, дотолкова си се филмирал, че дали и сам си вярваш не знам. Все пак не те кефят трупове принципно, а само тая по изключение. Истината е, че вероятно подсъзнателно искаш нещо различно, този живот ти е скучен и желаеш да му придадеш особен смисъл. Какво не бих дала да вкарам някви свръхестествени елементи в живота си, да съм като Бъфи - убийцата, ама не става така. Можеш само да продължаваш да си живееш с представите, такива каквито собствения ти болен мозък си ги създава, но те си остават илюзии на една незначителна прашинка (какъвто е всеки от нас) в този необятен Космос. Ако ти е кеф, що пък да си променяш мисленето, всички сме малко или много луди, не слушай кво ти говорят. Не намирам нищо лошо в това да си изрод, стига да не вредиш на другите.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *