Първоначално написано от
CannibalReturning
Към г-ца "Не можеш да си представиш", благодаря отново за подкрепата. Осъзнавам колко хубаво е да има хора като Вас.
Наистина такива думи ме карат да се чувствам по-добре и малко по-спокоен. Може би в това е истината.
Към г-н Тайлър - Не съм сигурен, че нито вашите християнски ценности, нито моите атеистични мирогледи биха били достатъчно силен аргумент да не се случи съветопожеланието Ви. Но на този етап, не мисля да се възползвам, благодаря за загрижеността.
Към г-н Чушкопек - такава имам от скоро. Но не мисля, че ще го приеме правилно... А и не съм сигурен, че е безопасно, да става толкова близка с мен. Наистина ме е страх от общуването с хората.
Към г-ца ПандаБеър - тролският Ви дух е забележителен, ако изходим извън този контекст, не съм сигурен, че каквото и да извършите в живота си, ще заслужават толкова тежка обида от Бог, Сатаната или друга там някаква уж велика сила. Не си пожелавайте толкова ужасяващи неща, човек трябва да е внимателен "какво си пожелава", поне така казват възрастните хора.