.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Растеж

Растеж

Здравейте ,
    Аз съм на 13 и от няколко седмици ходя на фитнес ... Проблема е ,че се страхувам ,че ще ми спре растежа ,защото съм чувал,че силовото вдигане, борбата и други спортове увеличават гравитационната сила върху костите и ако се правят прекалено интензивно или твърде натоварващо, могат да повлияят неблаготворно на растежа.Висок съм 173 ,но това за мен е прекалено малко..Искам да ви попитам има ли някакви упражнения , които да ми помогнат да не си спирам растежа..

)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CauseTheScene Виж мнението
    Здравейте ,
    Искам да ви попитам има ли някакви упражнения , които да ми помогнат да не си спирам растежа..

)
    Не

Голям фен Аватара на Mladenoff
    защо ходиш на фитнес ?

Ориентирай се към друго, много си малък за фитнес, ходи бягай или на някакво бойно изкуство

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    едва ли следващите години ще клякаш с над 300 кг, така че няма проблеми
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

@Mladenoff
    Защото се ядосвам ,когато си видя хилавото тяло в огледалото , това ме мотивира най-много ,а и фитнеса помага за всички мускули (тоест мога да тренирам за крака,ръце,гърди,корем,гръб и т.н.) докато в различните спортове развиват различни части на тялото...
    @Horri Правя два пъти в седмицата кардио и мисля ,че е достатъчно , лятото ще бягам в парка в моя град...
    @first откъде знаеш , може да ме видиш след 3-4 години да подобрявам рекорди на олимпиадата за вдигане на тежести...

Та отклонихте се от главния въпрос :
    Има ли някакви упражнения,които да помагат .

Повече от фен Аватара на Falstad
    Фитнеса по скоро ще ти помогне за разтежа,в никакъв случай няма да го спре но най-вече всичко си е до ген.

Супер фен
    Не ходи на фитнес,че може да се набиеш от тежестите. И от 173 см ще станеш 163 и много ще ревеш после. Всички мацки на даскало ще те подиграват. Ще викат "фука се с мускули,а от земята не се вижда! Дребосък! Айде чупка!" И така.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Не ходи на фитнес,че може да се набиеш от тежестите. И от 173 см ще станеш 163 и много ще ревеш после. Всички мацки на даскало ще те подиграват. Ще викат "фука се с мускули,а от земята не се вижда! Дребосък! Айде чупка!" И така.
    Чак ся загрях мнението ти ха-ха.Авторе ходи на лостове като те е страх(ефекта е огромен, дае)

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Ime_Nqma Виж мнението
    Чак ся загрях мнението ти ха-ха.Авторе ходи на лостове като те е страх(ефекта е огромен, дае)
    xD без коментар!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Вие луди ли сте? аз съм на 14 и миналото лято бях 1.60 и ходех 3 месеца на фитнес. Сега съм 1.68-9... въобще не може да ти спре разтежа ако не правиш клекове и лег преса. И е невъзможно от 1.73 да станеш 1.63 или по-малко.

Град
    село Горно надолнище
    Цитирай Първоначално написано от Marrssi Виж мнението
    Вие луди ли сте? аз съм на 14 и миналото лято бях 1.60 и ходех 3 месеца на фитнес. Сега съм 1.68-9... въобще не може да ти спре разтежа ако не правиш клекове и лег преса. И е невъзможно от 1.73 да станеш 1.63 или по-малко.
    he's trolling
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Човека ви пита въпрос, вие тролвате. Винаги сте така, няма човек който нормално да обясни. Веднага като някой направи тема вие почвате да го критикувате и да го тролвате... бахти.

Може би, защото едни и същи теми се въртят тука всекидневно. Има тонове информация изписана вече, да не говорим, че като се хвърли едно око в bb-team и bodybuilding.com, на този подфорум почти му се обезсмислят фитнес темите.

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Може би, защото едни и същи теми се въртят тука всекидневно. Има тонове информация изписана вече, да не говорим, че като се хвърли едно око в bb-team и bodybuilding.com, на този подфорум почти му се обезсмислят фитнес темите.
    Не всеки знае всичко, и не всеки е хакер и да намира всичко... за това се пита.

Супер фен
    Здравейте ,
    Аз съм на 13 и от няколко седмици ходя на фитнес ... Проблема е ,че се страхувам ,че ще ми спре растежа )
    Без бодеж няма растеж!
    Анабола прави вола.
    Без химия няма физика!

Без препарати няма резултати!

П.П. Еххх, зобче, зобче, какво направи ти с мойто черно дробче

Проверил съм над 15 теми в различни сайтове и навсякъде те бяха различни ...В някой се казваше ,че вреди ,а в други не ? Осъзнавам ,че спира растежа ,но ви питам има ли някакви упражнения ,които да спомогнат да се развивам ?

Дигай смело, бате Като стигнеш вече да дигаш 2 пъти собственото си тегло на базови упражнения, е - тогава може да си направиш малко почивка

Мега фен
    Проверил съм над 15 теми в различни сайтове и навсякъде те бяха различни ...В някой се казваше ,че вреди ,а в други не ? Осъзнавам ,че спира растежа ,но ви питам има ли някакви упражнения ,които да спомогнат да се развивам ?
    Осъзнато деградирал си,защото нищо не си осъзнал.

Мега фен
    Здравейте ,
    Аз съм на 13 и от няколко седмици ходя на фитнес ... Проблема е ,че се страхувам ,че ще ми спре растежа ,защото съм чувал,че силовото вдигане, борбата и други спортове увеличават гравитационната сила върху костите и ако се правят прекалено интензивно или твърде натоварващо, могат да повлияят неблаготворно на растежа.Висок съм 173 ,но това за мен е прекалено малко..Искам да ви попитам има ли някакви упражнения , които да ми помогнат да не си спирам растежа..

)

по принцип интензивните баскетбол тренировки спомагат растежа, но не трябва да тренираш вдигане на тежести и тям подобните

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    по принцип интензивните баскетбол тренировки спомагат растежа, но не трябва да тренираш вдигане на тежести и тям подобните
    Спомагат и да затъпяваш както става при теб!

Вирус ненужен спам като твоя не ми е нужен , благодаря за опита все пак ..Много сте ми интересни , човек ви пита нещо ,а вие трябва да си изкажете оригофренското мнение ,което няма никакъв смисъл и не помага в случая изобщо .Единствените ,които ми дадоха някакъв качествен отговор за дизел и младеноф

Повече от фен Аватара на Falstad
    Значи както казах по-горе...Фитнеса няма да те смали освен ако не вдигаш космически тежести...Но пък не се подвеждай от най-голямата глупост и мит,че от баскет се расте.

Мега фен
    Вирус ненужен спам като твоя не ми е нужен , благодаря за опита все пак ..Много сте ми интересни , човек ви пита нещо ,а вие трябва да си изкажете оригофренското мнение ,което няма никакъв смисъл и не помага в случая изобщо .Единствените ,които ми дадоха някакъв качествен отговор за дизел и младеноф
    Кой пък го грее теб к'во ти е нужно.Изказа си некомпетентното мнение по въпроса,за когото си чел на 15 места и си стигнал до тези заключения.Къде чете точно,космополитан или бг-мама .Там някъде ще е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си