.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Общо взето и при нас така - битовизми, дребни несъгласия, малки неразбирателства. Като се замисля не се караме кой знае колко.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Борим се за надмощие понякога
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на tori
    Караме се за простотии. Примерно единия казал някаква простотия с мисълта да излезе по един начин, другия го разбрал криво и хоп - спор. За това, че той изревнувал нещо. Или пък защото съм направила някоя простотия. И такива дребни, тъпи глупости. Нормално е да се караме.
    Едитвъм. Също и защото закъснява. И се бави с часове преди да се видим, да. Сега ми напомнихте. И също съм седяла зимата 30 минути да го чакам и звъня, той не вдига. И после пробяга разстоянието от тях до нас. Мухаха.
    Последно редактирано от tori : 04-14-2013 на 19:09

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Най-често се караме когато вися в тийнпроблем и чета олигофренски теми като тази.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    Извинявай, ама специално това имаше потенциал да стане доста готина тема.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    А дано, ама надали.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Като не ти харесва, защо я четеш????

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Аз само да вметна още нещо:
    за закъсняването.
    Ходим от почти 7 месеца, той да е дошъл навреме 2 или 3 пъти, като обикновено и той е закъснял, но аз повече от него.
    Закъснявала съм 5-6 пъти, като го предупреждавам всеки път. Точно 2 пъти ми се случи да закъснея по 15 минутки, единият път беше наваляло сняг и ходех бавно да не падна, а другият път беше миналата седмица-просто ей така.
    И той всеки път започва спора за закъснението ми, а аз за неговите винаги казвам просто ''нищо''.
    Вие не се ли карате като имате подобна ситуация? Че според него когато той ми бил правел забележка,че съм окъсняла бил прав, а аз на него-не толкова и да съм му казвала, когато бил закъснеел. Е , да , ама аз не съм толкова дребнава за 5-10 минутки да тръгна да му правя забележка..
    Не знам как да си решим проблемите.. (то пък едни проблеми, налиии )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Аз само да вметна още нещо:
    за закъсняването.
    Ходим от почти 7 месеца, той да е дошъл навреме 2 или 3 пъти, като обикновено и той е закъснял, но аз повече от него.
    Закъснявала съм 5-6 пъти, като го предупреждавам всеки път. Точно 2 пъти ми се случи да закъснея по 15 минутки, единият път беше наваляло сняг и ходех бавно да не падна, а другият път беше миналата седмица-просто ей така.
    И той всеки път започва спора за закъснението ми, а аз за неговите винаги казвам просто ''нищо''.
    Вие не се ли карате като имате подобна ситуация? Че според него когато той ми бил правел забележка,че съм окъсняла бил прав, а аз на него-не толкова и да съм му казвала, когато бил закъснеел. Е , да , ама аз не съм толкова дребнава за 5-10 минутки да тръгна да му правя забележка..
    Не знам как да си решим проблемите.. (то пък едни проблеми, налиии )
    Абе, не се караме, примирила съм се, въпреки че е безкрайно досадно да го чакам. Не става дума за уговорка, а за ситуация, в която и двамата сме у тях и трябва да излизаме някъде да се видим с други хора. Е, писнало ми е да го чакам обута на вратата... Все до последния момент седи и изведнъж тръгва, оправя се, бърза, изнервен и не е моментът да мрънкам. То никога не е май. За сметка на това веднъж как ми мрънкаше 10 минути, защото седях и четях списание докато той се оправя и закъсняхме с ДВЕ минути за уговорката с приятелите му пред БЛОКА.
    Или пък когато ще идва в нас от тях, разбрали сме се за 2, той в 2 без 10 праща смс, че ще закъснее, щото се е "заблял" и ми пристига почти в 3. Това в 90% от случаите.
    Чувствам се като не-жена, баси, той е тоя, който трябва да ме чака да се наконтя.

Ами аз много закъснявам и то 15-20 минути къде се оправям , къде се загледам някъде . Той все се цупи и ми се кара защото той е точен като швейцарски часовник . Не закъснява и със секунда и то му се е случвало е било с някакви 2-3 минути . Така че Иве знам какво ти е
    Иначе караме за глупости от това къде ще ходим до разни мачове и такива . Един път не му говоирх 1 час когато се хванахме на бас за Ф1 .
    Иначе от по сериозните не , че е лош но е много агресивен понякога . И не , мен и с пръст не ме докасвал .Става агресивен когато някой ме нарани или обиди . Иначе е много по-сериозният от мен защото аз си имам навика да се цупя за глупости и той бързо ме сваля на земята .
    Сега ни предстои от Август да живеем заедно какво ще става не знам 100% ще има смях аз с моята емоционалност и той с неговата студенина

Не се караме, а се случва да спорим за някои неща. Понякога много ме дразни, понеже не се държи като за възрастта си и говори глупости, пък и сме расли по доста различен начин, реагираме по различен начин в дадени ситуации, което понякога ни кара да се дразним един на друг. Но това е нормално, все пак говорим за напълно различна култура.
    Важното е, че не можем да се сърдим един на друг и ни минава за някакви броени минути.

Мега фен
    Град
    <3
    Ако ще се карам с някой 'сериозно', предпочитам да не е за глупост. Защото като слушам от една приятелка за какво се карат с гаджето й.. ама сериозно каране.. и тъжно ми става.
    Радвам си се, че като цяло съм човек, който не понася караниците, защото абсолютно винаги се разревавам, дори не се ядосвам.. не мога да се цупя и т.н.. Та като се случи да подпаля.. всъщност съм на две степени като сешоар.. в първата съм 100% трезвена и мога да изляза от ситуацията, дори да рева като магаре.. мога да разбирам какво ми казват и какво говоря.. Но настъпили втората.. (много, МНОГО рядко се случва.. ама ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РЯДКО).. ме боли гърлото от викане (всъщност не викам, но така се напъвам да го правя, че в опитите си ми се продира гърлото и ме боли два дена).. освен това говоря адски несвързано, очите ми отново са плувнали и имам чувството, че мога да се забия във всяко твърдо нещо около мен и.. просто няма такова откачане.. За последните около 3 години, мисля, че ми се е случвало 2, най-много 3 пъти..
    Но както и да е, отклоних се отново от темата..
    Радвам се и съм ужасно благодарна, че имам и ужасно търпелив човек до себе си, който ми търпи целия драматичен спектакъл, сценичните трески, че и всичко останало след това.. и остава сравнително спокоен и толерантен.. Защото.. съм точно като телевизор на който му сменят каналите.. Мога да плача и да се смея в разтояние на 5 сек за едно и също нещо..
    Да не говорим пък колко ужасно, нездравословно и непоносимо ревнива съм (макар че в 70-80% от случаите не го показвам, защото би било просто смешно)
    Като цяло съм трудно поносима, когато изпадна в някакви драми.
    Нещата на които се дразня ще ги пропусна. ^

Пък като за финал.. мисля, че съм бая позитивен човек. ^

П.П. Имам чувството, че когато не съм на кеф, влизам в тоя раздел.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен
    Ревност и пари.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    За глупости от ежедневието,както при повечето вас. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си