- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промени в името на любовта?
LadyDi, след мен дойде и твоя ред.![]()
И аз ще пробвам, но накратко, че се изтощих от едни сифоностели: Любовта изисква щастието и на двамата. За това логично и смислено е в изборите, които се правят да има повече "НАС" отколкото "АЗ". Нищо общо няма със саможертви. Всичко е до обмисляне на даден казус и взимане на решение така, че да има максимално щастие за двамата, разбира се, ако смятат да остават заедно, а не просто да си кюткат, докато не дойде по-добър вариант. Тъй че тук таме единия прави компромис с другия, за да може всеобщия баланс да върви. Ето ви един двупосочен пример: Да, аз няма в крайна сметка да ида да уча в чужбина, защото той не би искал. Той пък ще дойда да живее при мен в София, макар че би ни било 20-30 пъти по-лесно да отидем да живеем у тях в къщата на техните (с които се разбирам чудесно и където може да имаме цял етаж), защото аз пък ужасно искам да си остана в моя си град. Тези 2 разбирателства не са постигнати с караници или на принципа танто за танто. Просто съгласие на тема кое е по-добре и за двамата. Същото важи и за случая на Лейдито. Тя отстъпва за нещо, очевидно важно за него, за да е щастлив, защото го обича. Той би направил същото. Тя няма да му го изиска. Той все пак ще го направи. Каквото повикало, такова се обадило.
Добре де, излезе дълго.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()