- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промени в името на любовта?
И като дадоха на твоята, на теб ти се видя най-логично да опиташ да направиш същото? А относно моите коментари, тия контри ги използвахме в детската градина.
Не намесвай ЛейдиДи, не съм я чела нея да парадира колко й е успешен брака и да описва само него във всяка тема. Като цяло тя специално дава много обективни и съобразени мнения, изобщо не съм я визирала в поста си.
Въпросът беше за твоите категорични изказвания "вие нямате връзка", "вашето не е любов". Подкрепено, разбира се, с брилянтен пример - твоята връзка.
Ако си чак толкова убедена в правотата на избора си, как е възможно да се засягаш от чуждото мнение? Май ти се чувстваш настъпана ми се струва.
Говорейки за твоята колежка, аз мога да ти кажа, че за мен като цяло 5 години само "връзка", си е чиста загуба на време. И да, в случая, това е абсолютна саможертва от нейна страна. Обаче изборът дали ще я направи си е изцяло неин. Тя дори може да не го възприема като "саможертва", тогава какъв ще е проблема? Не ми е работа да им търся варианти и да ги мисля дали се обичат.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."