- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промени в името на любовта?
Лол. Форумен бой.In my honor. И преди съм си го мислела, но май е време да го приложа. Когато и да дадеш примери със себе си, особено ако така ти е по-удобно и си свикнал (впрочем, наистина, ми се вижда тъпо да анализирам чужди връзки, за да защитавам някаква теза само, за да не звучало като самоизтъкване и тн), хората веднага реагират остро. Наистина никак не ми пука харесвате ли връзката ми, мен, мненията ми... Вече май ще се огранича в повечко четене и по-малко писане. Явно дразни околните. Нвм. И без туй последно време се заседявам в повечко, а имам достатъчно работа.
/ПП. В темата за 8ми март оплюхте момичето, за дето и е станало тъпо, че приятеля и не и е подарил цвете и я изкарахте едва ли не разглезена пикла с претенции. Не визирам някой определен. Беше хубаво някак да се обясни колко просто и хубавко е ей тъй да те зарадват без значение жена ли си, тиква ли си. Можеше да дам пример с още 1000 момичета, които си обикаляха с по някое цветенце по улицата. Давам със себе си, защото е моето мнение, извлечено от моя опит, който по 1 или друга причина е от 2 години с това момче. Ако сменях по-честичко, сигурно щеше да ви е по-интересно. Тогава нямаше да го има тоя прецедент на "все за твоята връзка говориш". Ми нямам си друга.![]()
PinkPan7her, но гаджето му може да замине. Нито му е проблем финансово, нито откъм напускане на университет (защото не учи), нито откъм семейство (защото и без това вече не живеят заедно с тях). От никоя гледна точка не е приклещено. Както и да е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На мен пък ми е интересно как така всички се втурнахте да правите разбор на връзка за която нямате ни най-малка представа . С какво право и на базата на какво обсъждате една връзка с която вие нямате нищо общо . Щом Сиси е направила този избор значи той е бил правилен за самата нея ,едва ли е щракнала с пръсти и се отказала от магистратура в чужбина просто ей така . За вас ,за мен също този избор е непонятиен но в край на сметка тя е преценила ,че това е най-добрият възможен вариант за нея и връзката й . Кои въобще сте вие , че да я съдите и да коментирате изборът й ,като съдии ли се явявате или като брачни консултанти ?
По темата :
С него станах просто по добър човек когато го срещнах бях озлобена към света . Той ми показа един по добър свят ,и ме научи да обичам ! Да много се караме , не сме като двойките по филмите ,но въпреки това се обичаме заради самите нас . С него станах по искренна и открита към хората , израснала съм на място където няма място за емоции . Научила съм се да лъжа и манипулирам до болка той ми показа ,че има и друг начин . Отказах се от образование в Германия където съм живяла почти цял живот от малко дете но пък аз сметка на това планираме от есента да живеем заедно в Дания така, че не съм толкова ощетена .
И още много неща с него се научих просто да бъда себе !
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-17-2013 на 17:20
Тя говори за себе си ,доколкото го разбрах аз. За нея може и да е било малко и леко за взимане решение, може и да не е , но щом го е взела е преценила, че така ще е по-щастлива.
maDamn
Сигурно.
Всички сме давали пример с нас, партньорите ни и връзките ни. Разликата е, че не го правим ала "елате ме вижте".
Ох, иронията............
С Пантерата точно, разбира се, всяка седмица сме с нов, за да ни е интересничко. Как иначе.
Обаче между "може" и "иска" разликата е оттук до небето. Ама сигурно ако не иска, автоматично ще значи, че не го обича.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Може и изсилено да е "форумен бой". Просто мненията на Violenza обикновено ми звучат толкова злобно отправени, че го приемам веднага на лична основа.Пък не е. В смисъл, не вярвам да е.
Мда, говорех за себе си. Пък вие го обърнахте към вас.Първоначално написано от granger
![]()
За "елате ме вижте" дори не знам какво да коментирам. Радостна съм за начина, по който ми протича живота досега (със или без компромиси). Досега като цяло рядко съм постигала такава нирвана (като изключим стреса, който пък от своя страна донякъде ми харесва). Та и да се прокрадва понякога в мненията ми самодоволство, не е с цел да ви се навира в очите, което очевидно си мислите. То си ми идва отвътре. Понаучих туй онуй за връзките през последните 2-3 години и като цяло за отношението на различните типове хора в тях. Оттам имам понякога по малко категоричност за неща, за които може мненията ни да се различават. Доста навътре обаче го приемате, което ме очудва.
Както вас ви дразни, че аз считам вашите избори за неприемливи от моята камбанария, така мен не ми харесва да ми се обяснява каква съм глупачка или потъпкана от любимия, или болезнено жертваща, или там каквото излезе, с моята представа за нещата.
ПП. Ако толкова ми се парадираше и навираше каква красива двойка сме, (за да... хмммм, убедя група непознати в това, може би? ) да се е включил в темата 100 пъти досега.
Наистина вече се чувствам глупаво да водя този спор, който продължава в нищене на мен/нас/избори/бла-бла. Както и преди споменах, може да сте спокойни, че вече няма да се чуват примери за нас.Като цяло лека полека ми се уби желанието и без това да споделям нещо в този форум.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма как да са, защото не те познавам. Който и от форума да ги беше писал тия неща, моите постове щяха да абсолютно същите.
Спорът е приключен, но тези ти думи рязко контрастират на предишното "не ме интересува какво мислите", което всъщност беше едно от най-вярните неща, които написа. Така трябва да е.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти държиш да останете заедно...той не особено. Това ли се опитваш да кажеш? Или...никога не ти е пукало особено дали ще заминеш или останеш?
Аз нали вече казах, че нямаше компромис? И, да, от 2 години живеем заедно. "Няма значение къде" е изключително практичен израз. Означава...че няма значение къде. Твоята представа за обич също е интерсна. Ти правиш компромиси само и само да не те зареже той. Но, колкото повече ти чета мненията, толкова по-ясно ми става, че на теб ти е все едно дали ще заминеш или не. Магистратура в чужбина ти е като шоколадов сладолед. Ще ти се, ама те мързи да идеш до магазина.Та започнали сте на 1000км разстояние? И какво стана? Ти премести ли се при него? Това не е ли компромис от твоя страна? Той премести ли се при теб? Това не е ли компромис от негова страна? Мислите да останете на 1000км завинаги? Това връзка ли е? "Няма значение къде" е адски хипотетичен израз. Аз знам, че моят приятел би се чувствал много зле в чужбина. Просто не е за там. Значи, за да не правя аз компромис, трябва или да го принудя да дойде с мен някъде, където ще се мъчи и няма да е на мястото си, или да го зарежа? Интересна представа за обич.
Защо да е било редно да откажеш цигарите? Щото си кашляла? Е, това започна точно в момента, в който го срещна, а преди него не кашляше? Talk about timing....А промени винаги има. Не са съзнателни повечето. Когато са съзнателни, пак не е лошо. Адски често тези промени водят до по-добро. Вие си представяте нещата много праволинейно. Да се промениш за някого не означава да сведеш глава и да се откажеш от себе си в нечие име. Напротив. Всичко е влияние. Той ми повлия да откажа цигарите. Аз много кашлях по едно време, ама си бях с навика и не го мислех. Той ми обърна внимание и аз се отказах. Не заради него, а защото така беше редно. Бившия ми буквално ми се караше и имаше драми, когато запаля цигара. Съответно - аз пушех тайно от него. Не ти се променя, когато те карат, да, тук сте прави. Но сегашния ми приятел никога не ми се е карал нито ми е правил ултиматуми. Просто му личеше, че не му е приятно. И това ме накара да искам да му стане по-приятно покрай мен. Лично решение. Ей това е пример за положителна промяна, продиктувана от друг, направена за него (и за себе си, разбира се), която обаче трудно би могла да бъде счетена за нещо лошо.
E, само на 8. март ли е хубаво да те зарадват? Някак не разбирам идеята 8. март, 14. февруари, Коледа, рож ден ден. Само на тези дни ли трябва да си показваме, че се обичаме? Да се радваме един друг?
Последно редактирано от Sneeuwvlokje : 03-18-2013 на 07:08