- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промени в името на любовта?
Може и изсилено да е "форумен бой". Просто мненията на Violenza обикновено ми звучат толкова злобно отправени, че го приемам веднага на лична основа.Пък не е. В смисъл, не вярвам да е.
Мда, говорех за себе си. Пък вие го обърнахте към вас.Първоначално написано от granger
![]()
За "елате ме вижте" дори не знам какво да коментирам. Радостна съм за начина, по който ми протича живота досега (със или без компромиси). Досега като цяло рядко съм постигала такава нирвана (като изключим стреса, който пък от своя страна донякъде ми харесва). Та и да се прокрадва понякога в мненията ми самодоволство, не е с цел да ви се навира в очите, което очевидно си мислите. То си ми идва отвътре. Понаучих туй онуй за връзките през последните 2-3 години и като цяло за отношението на различните типове хора в тях. Оттам имам понякога по малко категоричност за неща, за които може мненията ни да се различават. Доста навътре обаче го приемате, което ме очудва.
Както вас ви дразни, че аз считам вашите избори за неприемливи от моята камбанария, така мен не ми харесва да ми се обяснява каква съм глупачка или потъпкана от любимия, или болезнено жертваща, или там каквото излезе, с моята представа за нещата.
ПП. Ако толкова ми се парадираше и навираше каква красива двойка сме, (за да... хмммм, убедя група непознати в това, може би? ) да се е включил в темата 100 пъти досега.
Наистина вече се чувствам глупаво да водя този спор, който продължава в нищене на мен/нас/избори/бла-бла. Както и преди споменах, може да сте спокойни, че вече няма да се чуват примери за нас.Като цяло лека полека ми се уби желанието и без това да споделям нещо в този форум.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()