Лол. Форумен бой. In my honor. И преди съм си го мислела, но май е време да го приложа. Когато и да дадеш примери със себе си, особено ако така ти е по-удобно и си свикнал (впрочем, наистина, ми се вижда тъпо да анализирам чужди връзки, за да защитавам някаква теза само, за да не звучало като самоизтъкване и тн), хората веднага реагират остро. Наистина никак не ми пука харесвате ли връзката ми, мен, мненията ми... Вече май ще се огранича в повечко четене и по-малко писане. Явно дразни околните. Нвм. И без туй последно време се заседявам в повечко, а имам достатъчно работа.

/ПП. В темата за 8ми март оплюхте момичето, за дето и е станало тъпо, че приятеля и не и е подарил цвете и я изкарахте едва ли не разглезена пикла с претенции. Не визирам някой определен. Беше хубаво някак да се обясни колко просто и хубавко е ей тъй да те зарадват без значение жена ли си, тиква ли си. Можеше да дам пример с още 1000 момичета, които си обикаляха с по някое цветенце по улицата. Давам със себе си, защото е моето мнение, извлечено от моя опит, който по 1 или друга причина е от 2 години с това момче. Ако сменях по-честичко, сигурно щеше да ви е по-интересно. Тогава нямаше да го има тоя прецедент на "все за твоята връзка говориш". Ми нямам си друга.

PinkPan7her, но гаджето му може да замине. Нито му е проблем финансово, нито откъм напускане на университет (защото не учи), нито откъм семейство (защото и без това вече не живеят заедно с тях). От никоя гледна точка не е приклещено. Както и да е.