- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промени в името на любовта?
За цигарите те поздравявам, аз също ги спрях и съм много горда със себе си. За съобразяването малко или много човек дори да не иска той го прави, най-малко от доброто му възпитание. С тази змия ме шашна хаха интересно влечение, но както и да е. Относно магистратурата, защо? Ти се лишаваш от магистратура в 100% по-развита държава, с по-голяма възможност за успех и сигурност, а той? Той от какво се лишава в името на вашата връзка? Искаш да създавате семейство, а той иска ли? Това не е никак малка промяна, която обмисляш. Семейството е доста голяма промяна. Живота ти напълно ще се промени. Ти си склонна на лишения, а дали той би се лишил от нещо важно за него за да бъде с теб?
Щом има любов, щом има връзка - значи човек е наясно, че трябва да промени леко начина си на живот и това не го притеснява. Пък и винаги съм била на мнение, че човек по време на връзка се променя най-много и то несъзнателно.
Да, иска.Не смятам, че трябва всичко да се мери на везна и да е танто за танто. За момента не му се е налагало да се лиши от нищо, защото не е изниквал някакъв по-така казус (то реално и на мен още не ми се е наложило официално да се лиша от нещо, защото съм още втори курс и дотогава има време, макар че вече е решено). Ако/когато се случи нещо, което изисква компромис от негова страна, доколкото го познавам, ще го направи. Хубавото е, че и двамата сме от типа хора, за които семейството е адски важно. Дори в традиционния смисъл.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Хубаво е че за момента и двамата сте съгласни, но все пак времето променя хората. Не можеш да разчиташ със сигурност, че в един момент няма да се отметне и да си преобърне възгледите и намеренията. Ти искаш да завършиш бакалавър, а до тогава има доста време да, но не си ли мислиш, че може да се промени нещо в отношенията ви... Не знам аз не бих избързвала от толкова рано да си правя плановете като не знам какво ми предстои, но все пак не знам как са нещата при вас, пък и ти си решаваш. Пожелавам ти да ти се навържат нещата така както ти искаш, но въпреки всичко си имай едно на ум![]()