Цитирай Първоначално написано от minzz Виж мнението
Aeternal никъде не е написал, че приятелят му живее с момичето, с което са заедно. Извинявай, ама какъв човек ще си ако правиш всичко, така както половинката ти иска и не ти дава възможност да изразиш своето мнение по даден въпрос и да правиш нещо така, както ти искаш. Няма ли да се почувстваш тъпо за това, че някой ти налага да се лишиш от нещо, което си правил цял живот или нещо, което обичаш да правиш? Къде отива свободата ти? Някой да ти забрани да излизаш? И защо? Може ли някой, който те обича да ти забранява каквото и да е? Това за мен е глупаво! Защо да лишаваш друг от собствените му навици, които не са като твоите само за да го пригодиш към себе си? За мен това е много по-егоистично! Съжителството е от двама души и за мен е правилно, когато и от двете страни се полагат усилия, а не само от едната.

Нямаше да има връзки, ако никой не намираше човек, който да го харесва такъв какъвто е. А пък и не познавам човек, който цял живот да е само с един, преди него е имало други и не се знае дали и след това пак няма да има.
Да живееш с някого не означава непременно да делите един апартамент.
От поста ти разбирам, че дори не си прочела правилно това, което съм написала, което прави бъдещите ми обяснения абсолютно излишни и загуба на моето време
Жива и здрава. Надявам се да намериш някой, който да те харесва такава, каквато си, без нищичко да променяш. И да се задържите повече от няколко месеца.