- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Промени в името на любовта?
И аз така, мацко, и аз така. Само че моята сродна душа живееше на 300 км. Или смяташ, че е било редно той да дойде при мен? Толкова ли ти е трудно да повярваш, че има хора, които са готови да направят много в името на връзката си? Хора, които не са толкова егоистични да смятат, че всичко трябва да се върти около тях?
Колкото до забележката ти какво съм изоставила. В даден момент децата винаги излизат от вкъщи, за да създадат собствено семейство. Той е моето семейство сега. Приятелите ми са ми приятели дори от 300 км растояние - да не говорим, че половината се преместиха от този град и са пръснати из цяла България. Аз нямам нужда да са ми до задника, за да знам, че са ми приятели.
Работата - да, работата беше прекрасна и досега не съм си намерила друга такава. Но ако имах да правя същия избор, пак щях да избера да се преместя да живея с него и да работя нещо не толкова готино, вместо да работя чудесната работа и на 30 години да живея с мама и тати.
Не ме познаваш, дори не си прави труд да ми правиш психоаналитични оценки. Моят избор не е взет, защото ме е досърбяло междукрачието.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Т.е., той не беше готов да направи много за връзката и е толкова егоистичен, че всичко трябва да се върти около него?
Разликата е, че повечето деца напускат, защото искат/време им е/т.н. Ти си напуснала заради "него". И някак..."с болка", "обичах" не ми звучат като "най-доброто нещо, което ми се е случило". Твоята връзка е изградена на компромиси, саможертви, нагаждане. Моята е изградена на споделени желания.Колкото до забележката ти какво съм изоставила. В даден момент децата винаги излизат от вкъщи, за да създадат собствено семейство. Той е моето семейство сега. Приятелите ми са ми приятели дори от 300 км растояние - да не говорим, че половината се преместиха от този град и са пръснати из цяла България. Аз нямам нужда да са ми до задника, за да знам, че са ми приятели.
Работата - да, работата беше прекрасна и досега не съм си намерила друга такава. Но ако имах да правя същия избор, пак щях да избера да се преместя да живея с него и да работя нещо не толкова готино, вместо да работя чудесната работа и на 30 години да живея с мама и тати.
/google психоаналитични оценкиНе ме познаваш, дори не си прави труд да ми правиш психоаналитични оценки. Моят избор не е взет, защото ме е досърбяло междукрачието.
Не казах, че е. Твоят избор е взет, зашото си решила, че той > ти.
И продължаваш да говориш глупости, при все, че те помолих да не го правиш.
Къде съм казвала "с болка" и "обичах"?
Споделените желания нямат нищо общо с компромисите и съществуват отделно едно от друго. Ако нямахме общи желания и стремежи, каквато и саможертва или компромис да направя, връзката няма да просъществува.
И не, не всичко се върти около него. Всичко се върти около нас и около това, къде НИЕ като единица бихме били по-добре.
А моят избор е взет, защото съм решила, че нас > ти. И връзката ми е връзка, защото е "ние", а не "аз и той".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Просто е пълно с абсолютно щастие, сбъднати мечти....
Разликата е, че ние не правим компромиси и саможертви. Ние сме добре като единица навсякъде, не ни трябва специално място....Споделените желания нямат нищо общо с компромисите и съществуват отделно едно от друго. Ако нямахме общи желания и стремежи, каквато и саможертва или компромис да направя, връзката няма да просъществува.
И не, не всичко се върти около него. Всичко се върти около нас и около това, къде НИЕ като единица бихме били по-добре.
А моят избор е взет, защото съм решила, че нас > ти. И връзката ми е връзка, защото е "ние", а не "аз и той".